tiistai 1. kesäkuuta 2010

Aamuinen lenkkini

suuntautui Pirttirannalle ja siellä mukavaiselle metsäpolun pätkälle. Mielessäni hiukan harmittelin, ettei meillä ole pururataa tässä keskustassa vaan aina pitään olla menossa kymmenen kilometriä johonkin suuntaan. Metsässä juokseminen tuntui niin pehmeältä ja mukavalta.
Tänään ohjelmassa tunnin pk-lenkki; tosin en saanut ihan tuntia tähän reittiin kulumaan, mikä on hyvä sinänsä, sillä tämä maraton treenaus on alkanut kuluttaa varpaankynsiäni. Akkavarpaat alkavat jo sinertää ja ovat hiukan arat. Tuttuahan tämä kynsienlähtö on, mutta luulin ettei minulle niin voi käydä :( Tuttu kosmetologi suositteli geelausta, joka hiukan suojaisi kynsiä... Onko kellään kokemuksia?
Niin lenkki; kesto 55 min, keskisyke 151, matka 8,33 km.
Loppuviikon ohjelmaa täytyy vähän muokata, kun torstaina on hieronta ja silloin olisi myös kova treeni, ne eivät käy yksiin.

1 kommentti:

  1. Kiitos Päivikki!

    Jotain nyt ymmärrän tuosta kaavasta väärin. Pk-lenkkeihin saan sillä sellaiset lukemat, jotka kokemuksen perusteella tuntuisivat aika oikeilta, mutta sitten vk-sykkeestä (90%): jos laitan maksimisykkeekseni 188, se tarjoaa minulle harjoitussykkeeksi 215 (188 x 0,90 x 1,03 x 1,2 x 1,03.) Jonkun virheen siis tuossa teen, en vain keksi, minkä.

    VastaaPoista