maanantai 11. marraskuuta 2013

Marraskuu ja movember

Liikkumiset on syksyn pimeydessä jääneet vähiin. Viime viikolla jaksoin raahautua kuitenkin keskiviikkona kiekkohöntsyihin legendaarisen Wanhat Pierut -organisaation kanssa. Ei olisi kannattanut, hävittiin.
Tabata-jumpat jäivät tekemättä ja 100 pushups-ohjelmakin jäi kesken, kun perjantaina kävin Kirsin hierontapöydällä hampaita kiristelemässä: oli pää kiinnitetty aika lailla tiukasti hartioihin. Kirsihän ei suosittele heti hieronnan jälkeen liikuntaa ja hyvä niin.
Viikonlopun huilailin ihan tyystin. Oli hiukan kropassa flunssatuntemuksia, eikä olisi ollut ensimmäinen kerta, kun hieronnan päälle iskisi lentsun. Tänään tuntuu jo paremmalta, saattoi olla hyvä huilailla ja keskittyä kakun syöntiin isänpäivänä.
Tuossa punnerrusohjelmassa riittää meikäläiselle haastetta, vaikka alimmalta tasolta liikkeelle lähdinkin ja ainakin kaksi ensimmäistä viikkoa sujuivat hyvin. Tällä viikolla aloitan kakkosviikon alusta ja viikonloppuna on ensimmäisen välitestin vuoro. Sen jälkeen päivitetään oma taso ja jatketaan ohjelmassa eteenpäin. Vuosia sitten tein tuota ohjelmaa edellisen kerran enkä päässyt ihan loppuun saakka: voima ja sinni loppuivat kesken. Nyt yritän malttaa edetä niin rauhallisesti portaalta toiselle, että kehitystä ehtii tapahtumaan. Katsotaanpa miten äijän käy, eipä haittasi vaikka naruihin ja rintalihaksiin hiukan patesta kehittyisi.
Omaa liikuntaa verottaa myös nuo naiskiekkoilijoiden valmennushommat. Kaksi iltaa viikossa menee harjoituksien vetohommissa. Edellisviikonlopun Kuopion reissu tiukkoine peleineen imi mehut valmentajastakin. Stressaavaa hommaa toisinaan, mutta kaikesta huolimatta hemmetin kivaa - ainakin voittoputkessa.
Hupia marraskuuhun tuo movember-kampanja. Miesten terveydestä ei puhuta turhan paljon ja hyväntekeväisyyskampanjaan hyppäsin mukaan. Toivottavasti herättää ajatuksia muissakin, hilpeyttä ainakin. Päivikki on hengessä mukana ja tuunaili hiukan partajouhiani.

3 kommenttia:

  1. Bongasin sinut aamulenkillä! :=)) ...istuit toki autolla, ja minä tiellä. ;) Hienoa, että liikunta on aktiivisesti mielessä. Se on hyvä lähtökohta irvailematta. KANNUSTAN pysymään yrittämässä esim. noita ohjelmiasi. Se kantaa hedelmää ja saattaa pursuta lisäliikuntaankin. Aika on joskus kortilla. Toisaalta ainakin itse tykkään välistä laittaa itseäni TOSI tiukoille - ainakin ajallisesti. Muistathan varhaisaamun aamulenkit? Olen odottanut, milloin sinusta tulee historian 5:s aamulenkillä kävijä. Minä ja Jani ollaan lähes 99% paikalla kombinaationa. Sitten on Lasse ollut pari kertaa ja Keijokin myös. Jarkko viides? Se on aluksi TOSI nihkiää nostaa itsensä esim. klo.4 kieppeillä ylös, löytääkseen itsensä tieltä esim. klo.4.30. TAKAAN, että voittaessasi itsesi tuolle, pääset aika monen muunkin kannon yli, jotka ovat joskus saattaneet näyttää turhan haastavilta. :) Tsemppiä!!! Ps. Huomen aamuna varh.aamun lenkki VASTA klo.5.30. ;)

    VastaaPoista
  2. Viikset kasvaa, Onni! Aamuherätykset on mulle vaikeita, mutta neves say never....ehkäpä joskus yllätn teidät ja saavun aamurähmäisn silmin paikalle. Ja ohjelmat jatkuu!

    VastaaPoista