keskiviikko 4. elokuuta 2010

Taikakalu

Kai kehtaan sen nyt näyttää, kun sen verran tuli EM-kisoja vahdattua, että huomasi melkoisella määrällä urheilijoita samanlaisia ranteessa. Onhan se tuossa vaikuttanut jo pariviikkoa, kun ystäväni työnsi sen käteeni ja sanoi minun tarvitsevan nyt juuri tällaista humpuukia. Anteeksi nyt kovasti niille, jotka tähän uskovat kuin vuoreen. Siitä se varmaan minullakin on vaikutus vielä kiinni, uskonpuutteesta. Nimittäin mitään positiivista tuo Power Balance ei ole minun treenaukseen tai vaivoihini tuonut.

Tänä aamuna minua hierottiin Kalevalalaisen jäsenkorjaajan opein eli siellähän minä taas Kirsin näpeissä tutisin. Ja kyllä sai piriformis molemmilta puolilta kyytiä. Nyt pitäisi mennä merisuolaveteen istumaan loppuillaksi. Ja loppuviikko tulikin juoksukieltoa; tottelen Kirsiä kiltisti näissä asioissa.
Perjantaina kuitenkin aiomme mennä rajalta-rajalle melontaan joka alkaa Haapajärven ja Nivalan rajalta Karvoskylästä kyläyhdistyksenrannasta ja päättyy Pidisjärvenrantaan Nivalan keskustantuntumaan noin kello 21aikoihin. Joki ja järvi melotaan päivänvalossa. Toinen 12 kilometrinosuus jatkuu kuutamomelontana Pidisjärvenrannasta Ylivieskan rajallePadinkiin, johon saavutaan keskiyöllä otsalampuin varustautuneena, siitä raporttia sitten lauantaina.

Omassa puutarhassa kasvaa nyt parhaat juoksijan hiilarit, niitä pitäisi popsia massu pullolleen.

5 kommenttia:

 1. Hah, olen törmännyt tohon Power Balance hommaan muutaman kerran ja kyllähän siihen ihan tosissaan uskotaan.

  Itse en ole hankkinut vaikka mieli on tehnyt moista kokeilla, mutta mieheni sen verran isoon ääneen aina oman epäilyksensä tuo esiin, etten ole kehdannut hankkia. =)

  VastaaPoista
 2. Kun olen pitänyt tätä ranteessa, monet ovat sanoneet, että minullakin on tuollainen, mutta eipä vain ole kädessä. Vaikutukset eivät ehkä ole olleet toivotut. meillä tosin on perheessä jääkiekkoilijoita ja siinä lajissa myös käyttäjiä löytyy... mene ja tiedä, en vielä tiedä...

  VastaaPoista
 3. Heh! Määkin oon miettinyt että pitäiskö meijän mummulle hommata ku se meinaa kaatuilla..=D Ei taitais siihenkään auttaa..

  VastaaPoista
 4. Voi, ihanaa melontaretkeä, sellaista oikein rentouttavaa! Tuosta taikakalusta en sitten tajua yhtään mitään...

  VastaaPoista
 5. Kyllähän ne Riikka siihen tasapainoon juuri vannovat tämän vaikuttavan, ehkä mummulla olisi hyvä testata ;D

  Melontaretki oli ihana satu, ehkä ei niin rentouttava... porukassa tulee vähän vauhtia melontaankin, nyt oon ihan töötti!

  VastaaPoista