sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Baana auki!

Pitkä ja tuskainen odotus palkittiin. Lunta on tuprutellut siihen malliin, että tänään päätin lähteä kuikuilemaan hiihtotamineet yllä Hiitolaan. KYLLÄ hihkuin onnesta, kun huomasin, että muitakin kahjoja oli liikenteessä.
Hissukseen hoipertelin ensimmäisen kierroksen hiukan epätasaisella baanalla, mutta kun viimevuotiset luistot karhuissa pelasivat, niin tasapainokin alkoi löytyä.
Ensimmäinen hiihtokymppi siis plakkarissa tälle talvelle.
Olo on taivaallinen!
Alkoi niin jo kyllästyttää nuo jumppa, uinti ja juoksu postaukset :( Tosin täytyy mainita, että perjantai aamuna tein piiiitkästä aikaa kahvakuulajumpan (selän juonittelun takia en oo voinut oikein aiemmin tehdä) ja jumppa on kivistänyt maukkaasti lihaksia, joita en muistanut olevat olemassakaan.
Juoksukilometrit taitavat olla sen verran lähellä yhdeksää sataa kilsaa, että pitäisi vielä muutamia juoksulenkkejä tehdä tällevuodelle, että sais komeat 900 km täyteen!
Mutta malttako nyt, kun tie taivaaseen on taas auki :D

5 kommenttia:

 1. Meilläkin on lunta. Paljon! Ite en ole hiihtänyt vuoden 96 jälkeen, mutta kyllä oli laduilla jo hiihtäjiä. Ja kieltämättä itelläkin mieleen hiipii ajatus, että olisiko nyt jo aika unohtaa peruskoulun/lukion hiihtotunnit ja ostaa uudet sukset.

  Toivottavasti tuleva matalapaine ei vie kaikkia lumia... :/

  VastaaPoista
 2. Ooh, onnea Päivikki :)

  Ja Ammi, suosittelen unohtamaan ne karut kokemukset lapsuudesta. Hiihtäminen on ihan hemmetin hauskaa nykyään :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä Ammi olisin nyt Lauran kanssa samoilla linjoilla: hiihtoa kokeilemaan! Hiihtämisestä sain takaisin kipinän liikkumiseen ja juoksuun.
  Jännäksi menee tuon lumitilanteen kanssa... Peukut pystyyn, että valkoisuus voittaa!

  Kiitos Laura! Karmiat muistot on mullakin alakoulun kilpahiidoista, mutta ne muistot on haudattu. Tosiaan mitä elämä olisi ilman hiihtoa?

  VastaaPoista
 4. Kyllä minä muuten jo voisin, mutta yksi "trauma" liittyy siihen, että sukset ei luista tai ne lipsuu. En minä osaa tehdä mitään suksille. Loppuuko innostus, jos ne ei luista tai lipsuu väärien voiteiden vuoksi?

  VastaaPoista
 5. En määkään osannut, mutta päätin opetella ja ei se loppupeleissä mitään rakettitiedettä oo. Sitä tehdään sitä voitelua myös urheilukaupoissa myös rahaa vastaan, mutta suosittelen ihan opetteleen vaan itte, ei oo sitten niin riippuvainen kenestäkään. Ja sitten siihenkin jää koukkuun ja voi alkaa hifisteleen :) Normivoiteilla (ei mitään rautameninkejä) pärjää vallan mainiosti etenkin jos pyytää uusiin suksiin pohjatyöt liikkeessä :) HAHA aina mää sepustelen ihan liikaa, sorppa.

  VastaaPoista