maanantai 28. marraskuuta 2011

Selkä juonittelee

silläkin on jo hirmuinen tuska lajin vaihtoon.
Olen todennut, että pari juoksulenkkiä viikossa riittää. Huomenna meen taas hierontaan, jospa tämä korkkiruuvi tehomöyhennyksillä alkais suoristua. Kun oikein tiukaksi kropan päästää, niin kyllähän siihen töitä joutuu tekemään, että saa mutkat suoriksi. Eikä minun mutkiani oikaista tunnin hieronnalla; kaksi tuntia parin viikon välein tehokuurina ja parin päivän lepo päälle.
Selässä tietyt kiertoliikkeet punttiksella ja jumpassa lähettävät signaalia; tämä ei oo hyvä liike. Kökkö!

Lauantaina käväisin kuiteski hölkkäilemässä
ajassa 43:47,6
6.15 km (keskisyke 151)
Sunnuntaina vähän luistelua ja kävelyä.
Tänään aamulla jumppa (jalkatreeni) ja illalla sitten 50 min uintia.
Reipas uinti kyllä tuntuu lähentäjissä ja rintalihaksissa. Mielenkiintoista olisi tietää uinnin sykkeitä, mutta en tiiä toimisiko tuo Polari uimahallissa... HEH kepsi hauiksessa suihkis menemään... kun oon niin huono siinä laskemisessa.
Huomenna siis kieroa lantiota oikaistaan. Voiskos kaikki kaverit nyt laittaa lipaston päälle kirjoitetun toiveen "Hiitolaan lunta", jos toive konkretisoituisi ;)

Tämä juoksukamun villapaitaprojekti on pitänyt kiireisenä.

5 kommenttia:

 1. Onpa ihan mielettömän ihana villapaita! Kyllä olet taitava!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Pia! 13 vuotta yrittäjänä ja käsityöläisenä... huono olisin jos en osaisi tehdä ;) vieläkin toisaalta haaveilen käsityöläisyydestä, kun joku siitä maksaisi palkkaa.

  VastaaPoista
 3. Kehno on kyllä lumitilanne, mutta jos positiivisesti ajattelee, niin eipähän tarvi tehdä lumitöitä:) Mukavaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Villapaidan omistaja ei tunne huonoa omaatuntoa:) Tällä on jopa käyty juoksijoiden pikkujoulussa menestyksellä, ja kyllä oli tarpeen, kun paikka oli sen verran raitis....

  VastaaPoista
 5. Voi harmi, kun ei tietty koko pikkujoulusta... tullut nyt vähän huonosti seurattua kipinän juttuja :(

  VastaaPoista