maanantai 24. syyskuuta 2012

Ei huono

tulos lopulta coopperissa, jos kesän juoksukilsoja katsellaan... Oliskohan niitä peräti 20 :D
Testijuoksussa siis tulos 2263 m on vain vajaa 70 metriä parhaastani. Juoksukoulun keväällä kipittelin siis 2330m.
Vaikka tiesin ettei kunto ole "kova" halusin lähteä kokeilemaan millaista vauhtia pystyn raahustamaan. Ajatus oli käydä viikonloppuna pyssymäessä juoksentelemassa, mutta meni sauvakävelyksi. Kantapäävaiva on ärtynyt hankalammaksi hiljokseen.
Viimeviikolla kävin hieronnassa Palolan Lassella ja Lasse meinasi, että jos hänellä olis valtuuksia, niin kieltäisi juoksemasta coopperia. Minä nyt vain halusin kokeilla.

Keskiviikkona olin pumpissa tai siis naisten lihaskunto jumpassa.
Torstaina kävin uimassa vajaan tunnin.
Perjantai olikin sitten laser-akupunktiopäivä ja se veti kyllä naisen aika hyytelöksi.

Yhtenä päivänä kantapää on oireeton, toisena kivulias. Pöh, oliskos tähän syssyyn nyt muita mukavia vaivoja lissää, menis kaikki tässä vuoden mittaan sopevasti voivottelemalla.
Että samapa tuo oli testi käydä kipaisemassa. Maksimi sykkeet huiteli 186:ssa, että sykkeet nousee vielä tällä muorilla suhteellisen korkialle.

Yksi oppilaani oli ollut jo "hiitoputki"-leirillä ;) ja nyt minusta tuntuu, että saisi tulla lumi!!!
Muistelimma vanhoja Jarkon kanssa, kun vuonna -92 syksyllä 10 päivä lokakuuta tuli pysyvä lumi.

6 kommenttia:

 1. Hieno juoksu, siis se jäi vain 70 m siitä parhaasta. Eli mihin tulokseen tulemme, kun mullakin meni omastamielestä tosi hyvin.Siis kyllä sitä näköjään saadaan tuolla pyöräilyllä pidettyä jonkinlainen juoksukuntokin.Eikös Jarkkokin ole enemmän vain pyöräillyt ja hyvä juoksu oli sielläkin. Toki en Jarkon enkkoja tiedä. Mut kuitenkin.
  Ja Bemer hoitoa on nyt saatu polveen ym. kokeilla. Jään odottamaan yhden kerran vaikutuksia..

  VastaaPoista
 2. Mulla kans yks kaveri teki v.2009 erittäin hyvän tuloksen tasoonsa nähden puolimaralla, vaikka oli enimmäkseen "vain" pyöräillyt. Pyöräilyllä pysyy siis näköjään n.90% suorituskyvyssä juoksua ajatellen?

  Hienoja suorituksia, ja kiva, että melkeen kaikki taisi olla tyytyväisiä. Oisko se nuori poika ollu ainoa ei-niin-tyytyväinen.

  Ja selvisi tuokin (jos se pittää paikkaansa), että se oli v.1992, kun tuli pysyvä lumi 10.10. Muistatteko, oliko samalainen tilanne myös päivälleen joskus 80-luvun puolivälin huitteissa??? Itse muistelen sellaista, mutta minulla ei ole mitään dokumenttia, mikä vuosi voisi olla kyseessä. Itse hiihtelin poikassa ja nuo lumentulot olivat silloin niin mukavia - miksei nytkin, laillansa. ;)

  VastaaPoista
 3. Sellainen juoksutuntuma vain oli kovin hukassa... ja ihmekkös tuo, että oli. Vauhtia pitäisi alkaa jostakin etsimään, mutta kun ei viitsisi itseään niin rääkätä ;) Ei olisi kunto tällainen ilman Heidin viikottaista rääkkiä, pyöräilyt ovat olleet mulla kuitenkin niin paljon "huviajelua".

  Bemer hoitojaksoa olisi ihan mielenkiintoista kokeilla, mutta pahus kun on niin paljon nuita muitakin rahareikiä....

  Cosmos tuo 10.10.1992 on niin hyvin muistissa, se kun on syksy jolloin odotin esikoistani Villeä. Asuimme rintamamiestalossa Ylivieskassa ja lämmityspuiden teko oli meneillään kun lunta alkoi tupruttaa. Lehdet jäi haravoimatta ja muutenkin syystyöt tekemättä, kun tuli talvi ihan yhtä-äkkiä.

  VastaaPoista
 4. Täällä kaksi "vanhaa varista" myös potevat jos minkälaista vaivaa. Näköjään ne riesat iskee, heti kun 40 lasissa;)

  VastaaPoista
 5. Jokos se Tarskin polovi on operoitu?
  Mites toipuu?

  VastaaPoista
 6. Hellou! Polvi on operoitu vajaa 3 viikkoa sitten ja kait se siitä pikkuhiljaa tulee kuntoon:/ Viikon päästä tarttis palailla töihin.

  VastaaPoista