sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Laikottelusta

huolimatta kilometrit lissääntyy ja niitä on kasassa jo 2550 km tsadaam!

Tässä vuodenajassa on jotain, joka pistää tämän naisen liikkumisintoa matalaksi.
Tutkailin manuaalisia päivityksiäni, joissa joka syksy tähän aikaan on pitkiä aukkoja. Ei vaan iske :(
Juu, ei voi väittää, ettei ollenkaan, mutta 4 kertaa viikossa on aika vähän.

Alkuviikosta pääsin taas käsittelyyn; vuorossa oli Kirsin möyhennys. Näin jälkeenpäin voi vain huokailla, että miksi päästää itsensä näin tukkoon? Venytelty on, mutta vain niitä suuria lihaksia, jotka ovat helposti venyteltävissä. Jalkojen sivut olivat täysin tukossa. "Pieni nainen ja näin hirmuinen työmäärä" huokaili Kirsi. "On sulla tätä reittä..." että jotain positiivistakin kesän treenistä: kehittyneet reisilihakset, kiva olis tietää mitä inbody sanoisi nyt.

Duathlonistit säntäävät matkaan. Jarkosta kuvassa vain koipi ;)

Pyöräilyä ja pari kotijumpaa sisälsi loppuviikko.
Hiukan jäi kismittämään, etten uskaltautunut Kipinän Duathlonille, kun tänä aamuna heräsin ensimmäistä kertaa kivuttoman kantapään kanssa.
Jarkon koipi kesti ja mies loisti kilpaa auringon kanssa, kun oli niin tyytyväinen urakkaansa.


Ensimmäinen 2,5 km juostu

 ja matka jatkuu pyöräillen 10 km

Ärräpäitä ja ähräystä kenkien vaihdossa

Tyytyväinen duathlonisti maalissa kaikkensa antaneena

Maradonnan loppukiri

Sisarussarjan makia voitto
Hieno ilma, mutta vain kourallinen kisaajia. Olivatko muut sitten puolukassa?

9 kommenttia:

 1. Mukavan näkönen tunnelma! Saiskohan jostain naftaliinista vielä tulokset ja ossuus ajat niin pääsis lissää ihastelleen?

  Ihtellä on tuo veivi niin ankia, ettei oikein noihin ossaa tulla. Enkä ossaa kyllä pyöräilläkään. Se jos joku on taito laji.

  Mutta tosiaan, aivan upea nähdä nuita ISOJA HYMYJÄ. Tulee hyvälle mielelle. Oot tainunna saavuttaa pyörällä mun tän vuojen juoksukilsoja? Kohta nakkaat ohi, että heilahtaa!!! ;=)))

  VastaaPoista
 2. Olisit vaan Onni tullut mukaan, olisi saatu ihastella oikeaa juoksuvauhtia, me hitaat hölkkäilijät. Kiva oli pitkästä aikaa rääkätä omaa konetta kunnolla. Seuraavan kerran sitten Kipinän cooperilla viikon päästä, tulehan mukaan. Koitan pysyä koko Cooperin ajan samalla kierroksella kanssasi.

  VastaaPoista
 3. Oli ohojelmassa tännään erilaista... ;) A: 33km I: 5,6km... Cooperiin tulen. Varmaan yhtä paljon odotan ja pelkään tuota 12min raastoa. huh, huh... siitä tulee tiukka rasti. Kiva, että tulet messiin. :)

  VastaaPoista
 4. Minun osuusaikani duathlonilla (2.5km juoksua, 10 km pyöräilyä, 2,5 km juoksua): 11.32, 19.16 (sisältää ensimmäisen varusteiden vaihdon), 12.38 (sisältää toisen varusteiden vaihdon). En viitsi muiden aikoja harjoituskisasta julkistaa. Olin yllättynyt juoksun noinkin hyvään kulkemiseen, kun muistaa, että tämä oli viides juoksukerta kesäkuun alun jälkeen. Pyöräilyssä jäi ehkä hitusen puristamisen varaa, mutta olisi voinut taas olla pois jälkimmäiseltä juoksuosuudelta.
  Tuohan olis osunut sinun tämän päivän treeniisi ihan hyvin, ensia alle pari kymmentä kilometriä pk-lenkkiä : )
  Cooperissa nähdään.

  VastaaPoista
 5. Hyviä kuvia jälleen kerran. Jarkkokin menee tuosa kakkos kuvassa niin lujaa, ettei tahdo saada vauhtia pyörän tykö pysätyyn. Taitaa olla tosiaankin koipi kunnossa.
  Hyvä olo tuli kyllä tuosta harjoituksesta, kun sai itsestään irti enemmän kuin uskalsi odottaa.

  VastaaPoista
 6. WP <- Hyvää vauhtia oot päästelly, ottaen huomioon taustat. Hyvä, että tulee Cooperiin kirittäjiä. Tulee hyvä otatus. Aina on molempien/kaikkien hyöty omaan tulokseen kun on väkeä samalta tasolta, noin suurinpiirtein.

  VastaaPoista
 7. Ja Maradonna kans Cooperissa? Veikkaan, että vejät heti +2800m kamaa. :) Oot niin lahjakas ja kova mimmi!

  VastaaPoista
 8. Juu, Coopperiin ilman muuta. Ja ainakin se reilu 2500m pitäis mennä, kun tuossa duathlonissa tuo juoksu (2,5 km) meni alle 12 min. Mut Cosmos, kyllä tuo + 2800 on kyläkanttiin. Toki on aina niin kiva saada sulta tuota positiivista kannustustusta.

  VastaaPoista
 9. Hyvää syksyä Päivikki, käypä nappaan mun blogista sulle tunnustus!

  VastaaPoista