sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Jausaa!

Nii arvaatteko?


Aivan totta hiihtelemässä Hiitolassa. Enpä muista aikaa, että olisin lokakuulla ekku kympin sivakoinut. No nyt oon ja ELÄMÄ HYMYILEE!
Pakko kuitenkin nyt tuo kantapääongelma hoitaa ennen kuin alkaa paremmat kilometrien kalastuskelit. Vähän mietin, että lisää kortisoonia en kantapäähän hae. Kaikensorttista venyttelyä ja jynssäystä on nyt ohjelmassa. Foam roller eli kotoisasti pilatespötkylä on ollut muutaman päivän kovassa käytössä. Ja tuo himskatin lasta (Jarkolta peritty) sitä nyt opettelen käyttämään. Muitakin apuvälineitä, joista myöhemmin sitten.


Loma on ollut kyllä niin loma, että eipä ole edes muistanut työasioita mietiskellä.
Jospa tässä nyt jaksaisi uusilla voimilla rutistaa lopun syyslukukauden.

8 kommenttia:

 1. Pirskatti...käypi hiukan kateeksi, kun emäntä meinaa karata hiihtokilometreissä. Itsellä meni koko päivä jäähallilla ja nyt kotona kielletään ; ) lähtemästä kompuroimaan kuhmuraisella ladulla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun parasta vain ajattelen :D
   Tarpeeksi monta kertaa oon katellu ukkokultaani hampaattomana...

   Poista
 2. Joo, etumatka on jo SAAVUTTAMATON, heh, heh - ainakin meikäläiselle ;))) TSEMPPIÄ Päivikki kuntoutukseen!!! Se vaatii enemmän SINNIÄ kuin ite reeni, joka on lähes aina vain naatiskelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan sinniä vaaditaan. Yritän joka viikko katella manuaalista liikuntapäiväkirjaani ja miettiä, että mitä noista vähistä liikkumisista jättäisi nyt pois. Ehkä pitäisi pari viikkoa keskittyä vain uintiin. Helpottaisi tuo lisälumi kovasti!

   Poista
 3. Ilkee tuo kantapäävaiva. Itsellä kesti vuoden, mutta antoi se periksi lopulta. Yölasta ja kantakorokegeelit olivat parhaat kaverit. Toivon pikaista paranemista.

  Harmi, kun täällä ei vielä tarvi edes haaveilla hiihtokeleistä.

  Hyvää syksyä teille ja terveisiä tutuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva sada viestiä teitäkin päin.
   Hiihto on mun henki ja elämä. Tämä faskiitti vaiva on niin uusi, etten tiiä miten se suhtautuu hiihtämiseen. Ilmeisesti kuitenkin tulee noista tärähtelyistä joita Heidin hyppelypumpissa harrastetaan aika ankarasti... mene ja tiedä Jarkon kantapää kuitenkin sen jo kestää. Katsotaan; en mää kyllä vuotta tätä kestä, tuun hulluksi ;)

   Poista
 4. Hyvinhän tuo yölasta näkyy sinun jalkaan sopivan. Siinä vaan ei taida saada nukutuksi kumpikaan, kun sinua ahdistaa lasta ja tietenkin sitten Jarkkoa sillä potkit. Mutta KOITA KESTÄÄ (lastaa suositellaan pidettäväksi VAIN 8 viikkoa, jos siitä mielii apua)
  Otan osaa. Saman kokenut.

  VastaaPoista
 5. Ai vain 8 VIIKKOA, heh-heh! Piis of keik. Nyt on pakko taas sopeutua. Hiihtohommia en halua pilata, en millään!

  VastaaPoista