perjantai 11. lokakuuta 2013

Kauankos

Tässä on nyt juosta lämppästy, elokuun alusta epäsäännöllisesti?
Tää elämä on ollut niin epäsäännöllistä, että manuaalinen treenikirjanpito on jäänyt aivan hunningolle, täytyy varmaan tänä viikonloppuna yrittää päivitellä sitä.
Kuitennii nyt tuntuu siltä, että alkaa pikkuhiljaa sujumaan, ei oo enää sellaista pakkoähräys meininkiä, mitä on ollut tähän asti.
Viime viikko meni hiukan kevyemmin, kun aattelin hieronnan jälkeen vähän säästellä.

Maanantaina kipaisin kiekonlenkin ja tein vähän jalkakyykkyjä perään- paljonko lie se tanko painaa, mikä oli niskassa... Vois olla kaheksisen kiloa.
Tiistaina tein pitkästä aikaa kahvakuulajumpan, jonka jälkeen oli mukava istua junassa.
Keskiviikkona sain surullisen uutisen ja tarpeeksi sitä murehdittuani alkoi tuntua, että täytyy päästä  happea haukkaamaan, vaikka ilma oli nuhruinen ja kostea. Vuokraemäntäni ei olisi halunnut enää päästää pimeään juoksentelemaan ja käski juosta reippaasti. Minä tein työtä käskettyä: ajassa 54.59 8.9 km. Nyt tietysti harmittaa, ettei ollut sykemittari mukana, kun tuota kantamista on ollut niin kaikenlaista, etten ole sykemittaria matkassa rahdannut. Lenkki oli helpon tuntuista ja loppunousu meni aivan kepeästi.
Torstaina samantyyppinen lenkkikeli. Läksin vähän keveämmästi liikenteeseen. Kävelin alun pari kilsaa ja sitten juoksentelin loppulenkin ajassa1.04.11 8.93 km
Mahdottoman hyvilläni olen siitä, että juoksu on taas lähtenyt kulkemaan. Jalka turvallisesti teipattuna, kuinkas muuten. Näyttää teipin kanssa kuitenkin kestävän jo sellaisen reippaammankin lenkkeilyn. Voi jehna, en oo ihan rapakunnossa kun hiihtokelit alkaa!

1 kommentti: