torstai 14. elokuuta 2014

Salissa hyppinen

ei ilmeisesti minulle sovi.
Niin mieluusti, kun osallistuisin noihin ryhmäliikuntoihin, mutta tämän aamuinen polvikipu sanoo, että ei ole hyväksi sellainen. Kansalaisopiston elokuun aloitusjumpassa kävin ja tanssimix oli teemana. Mielestäni hyppelyä ei ollut edes kovin paljon. En tiedä mikä siinä sitten lie, että polvi juonittelee salijumppien jälkeen. Kuitenkin olen sen juuri niillä M@gdan jumpilla saanut ärmäkäksi ja toivoin niin, että se kesän treenin jälkeen kestäisi jumppaa, kun Hämeenlinnassa ne olisi niin mukava aloittaa. Joku väärässä asennossa kiertyminenkin saattaa olla kipeytymiseen syynä, mene ja tiedä!

Jarkko teki maanantaina sykemittariini ensimmäisen ohjelman, joka tiistaina piti toteuttaa: 5x400 metriä. Lämmittelyjuoksu ensin Tuiskulaan ja siitä sitten vetoja höyryään. Takasuora oli vastatuulta ja tuntui joka kerta, että voimat menee siihen. Lämpenin pikkuhiljaa vedosta vetoon ja koko treenistä jäi hyvä mieli, kun viimeisellä viidennen vedon satasella vasta tunsin juoksevani.

Maksimi syke 179
Kovatehoinen ja maksimiharjoitus

2 kommenttia:

  1. Hyvä höyryä :) Onko sykemittari nyt pelannut? Onko sporttiparilla aikeita osallistua syksyn aikana johonkin hölkkä tapahtumaan? Terveyttä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joop, sykemittari tai oikeastaan sykevyö on pelannut nyt hyvin, kun olen sen saippualla pessyt joka treenin jälkeen :) E-hei. kuule tällä juoksukunnolla vielä mihinkään tapahtumaan ja taitaa nyt olla Jarkonkin tapahtumat juostu siinä PaavoNurmessa. olen kyllä ajatellut, että näin voi pysyä mukavammin vammattomana, kun ei lähde kovin hirmuista juoksutreeniä suorittaan.

      Poista