sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikkotuntimäärä

jäi alle seitsämän tällä viikolla, mutta ei harmita. Viimeviikon kovat vedot pakottivat löysäämään kierroksia. Toki jos pyöräilemään ois päässyt, niin määrät olis mukavammat, mutta sade rajoittaa mun pyöräilyinnokkuutta.
Perjantai-iltana kävin hölkkäilemässä Pirttirannan lenkin kankein jaloin. Kahdeksan kilon kahvakuulaan siirtyminen oli tehnyt tehtävänsä. Selän ja lantion seudulla tuntui niinkuin olisi treenin tehnyt torstaina. 145 oli keskisyke vajaan seitsämän kilsan lenkillä. Tälläkertaa en vilkuillut sykemittaria, vaan ajattelin hölkkäillä tuntemusten mukaan.

Eilisiltana vietettiin Viivin kummitusten kanssa venetsialaisia... Perinteisesti meillä venetsialaiset ovat olleet viikkoa aiemmin  Viivin syntymäpäivän vuoksi. Leijonalapseni, Viivi-vauvani täytti jo 13 vuotta.

Tänään kävimme Jarkon kanssa tutkailemassa uusia lenkkipolkuja. Viime viikonloppuna Jarkko oli värvättynä maastopyöräkisoissa liikenteenvalvojaksi Torpantielle ja oli siellä tutkaillut samalla lenkkipolkuja. Järvikylän kuntopolkua pitkin lähdimme patikoimaan pyörämaastot ja lenkkipoluiksi sopevat reitit.

Kivilammella alkumatkasta

Otin mukaan marjanpoimurin ja ajattelin, että iltapalaksi rahkamustikat poimin. Mustikoita oli niin paljon, että harmitti, kun en ottanut ämpäriä mukaan. Muovipussi oli taskussa, mutta siihen piti kerätä haperoita, kun niitäkin oli niin mahdottomasti.
Parin tunnin reippailu metsäpoluilla tutkaillen hienoja maastopyöräreittejä, reilu kahdeksan kilsaa tuli patikointia. Mustikoita oli pakko syödä välillä, kun poimuriin ei enempäänsä mahtunut.
Tosi mukava sunnuntai-iltapäivä, sääkin suosi ja lämmin tuli käveleskellessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti