tiistai 7. lokakuuta 2014

Aqua zumbassa

piiitkästä aikaa.

Ajattelin eilen, että joku palauttava olis hyvä ja menin Uikkoon Marianne Pisilän aqua zumbaan. No siellähän olikin aika reipas meiniki. Liikeitä oli muokattu niin, että ne oli helpompi vedessä toteuttaa. Viimeksi moitin tästä lajista sitä, että nopeassa temmossa ei kerennyt muuta kuin päätä pyöritellä...
Nyt tuli mukava lämmin reippaassa tanssillisessa vesizumpailussa. Uutta liikettä myös olkapäälle, jota jälkikäteen meinasi hiukan juilia, mutta ajattelen, että oli tervettä ja hyvää liikettä.
Positiivisesti yllätyin! Harmitti, kun jätin sykemittarin kotiin.

Huomenna taitaa olla joku Kuonanojan Heidin vesijumppa, olispa hauska käydä kokeilemassa pysyiskö siellä Heidin tahdissa. Onko kukaan käynyt? Kokemuksia?

Tänään kävin Pyssymäessä nostamassa sykettä. Juoksin alkuun kiekan lämmittelyksi ja kun pääsiin jyrkkiin mäkiin jäin sitten sauvattelemaan niissä ylös, kävellen alas ja taas ylös. Sauvat rytmitti mukavasti nousuja noita rynnistyksiä oli kaiken kaikkiaan 5. Maksimia en saanut kuin 181. Mutta hyvä reeni, joka kerralla syke nousi tuonne 180, viimeisessä nousussa 179. 50 min treeni.
Sykemittarikin keksi jo uudet kehumiset: Hieno harjoitus! Kehitit huomattavasti aerobista kuntoasi ja kykyäsiharjoitella kovalla intensiteetillä pidempiä aikoja. Tämä harjoitus kehitti myös nopeuttasi ja suorituskykyäsi.

Edit. Heidin jumppa menikin sivu suun, kun oli tänään :( mielelläni kuulisin silti kokemuksia!

2 kommenttia:

 1. Terveiset aamuvesijumpalta. Heidin luulin pitävän, olikin Jenna :-) Tosi hyvä! Kokeileppas joskus aqua steppiä, huippua sekin.

  Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terveisistä Pirjo! Aqua steppi varmaan olis mun polvelle ystävällisempää, kuin normi steppi. Täytyy nyt Hämptoniin mennessä katella, että minkälaisia vesijumppia olis tarjolla.

   Poista