maanantai 14. tammikuuta 2019

TONNI TÄYNNÄ

ei hiihtokilometrejä, vaan Sylva-tililläni lahjoituksia.

KIITOS JA KUMARRUS!


Nyt teen julkisen lupauksen:


Jos tavoite (1500 euroa) Sylva-tililläni täyttyy toukokuun loppuun mennessä ja 
jos myös firmat/yhteisöt lähtevät yhteensä vähintään 1500 eurolla tukemaan joukkuettamme, 
aloitan matkani kohti Pariisia Nivalasta. 


Pyöräilen siis ensin yksin Jyväskylään ja sieltä jatkan matkaa joukkueemme mukana, tai liityn Oulun joukkueen matkaan heidän ajaessaan Helsinkiin ilmeisesti Ylivieskan kautta.

Tämän hetkisen tilanteen mukaan lahjoituksia pitää kertyä Sylva-tilille vielä 465 euroa ja ainakin kolme pronssisponsorisopimusta pitäisi saada joukkuetta tukemaan. Kultasponsoriksikin ehtii vielä tämän viikon aikana.

Muutamalla lahjoittajalla on ollut pieniä hankaluuksia lahjoituksen teossa, joten tässäpä ohjeet.

1. Aloita klikkaamalla blogin vasemmassa reunassa olevaa Sylva ry:n kuvaketta, Ekstriimiä elämään fb-sivun linkkiä, muualla fb:ssä näkemääsi keräyslinkkiäni tai tästä. Pääset Sylva ry:n keräyssivulle, josta pääset lahjoittamaan keräystililleni.

2. Klikkaa sivustolla näkyvää lahjoita nyt -laatikkoa. Älä välitä sivulla olevasta aloita keräys -laatikosta. Jos näet nimeni ja kuvani sivulla, lahjoita nyt -laatikosta lahjoitukset löytävät keräystililleni.3. Tee tarvittavat valinnat. Matkapuhelinnumeroa tai sähköpostia ei välttämättä tarvita, mutta jos haluat vahvistuksen sähköpostiisi, anna osoite. Huomaathan, että summaksi voit syöttää minkä tahansa summan, oletuksena on 30 €, yrityksillä 250 €. Klikkaa jatka-painiketta. 
4. Tämän jälkeen valitse oma verkkopankkisi valikosta ja toimi sieltä saamiesi ohjeiden mukaan. Verkkopankissa ei tarvitse syöttää viestikenttään mitään. Muista vahvistettuasi maksun palata myyjän palveluun.

5. Kun palaat Sylvan-sivulle, voit antaa omia yhteystietojasi Sylvalle, jos haluat.

6. Yhteystietosivun jälkeen pääset kirjoittamaan halutessasi vielä lahjoitussivulle näkyviin tulevan tekstin.

7. Lopuksi näyttöön tulee Sylvan kiitokset lahjoituksesta. Toivottavasti jaat myös kampanjaa 
eteenpäin sosiaalisessa mediassa.     

     Treenaamiseen on nyt tullut melkein viikon tauko. Perheen naiset saivat lopulta minuunkin tartutettua sitkeän räkätaudin. Ei siis ollutkaan miesflunssaa - tällä kertaa. Yleensä minä sairastan ensin ja sitten nuo kovapintaisemmat ja vastustuskykyisemmät. Nyt tauti alkaa olla jo taltutettu, ja huomenna tai keskiviikkona uskaltanee taas aloitella treenaamista.

Ennen tautia pääsin jo vähän fiilistelemään uusilla suksilla. Hankin ennen loppiaista Atomicin karvapohjasukset. Oikein mukavat kapulat vanhalle ukolle. Pertsa on kivaa, vaikka kilometrejä kertyykin hitaanlaisesti. En aio kuitenkaan luistelutyyliäkään kokonaan unohtaa, vaan nyt mennään fiiliksen ja kelin mukaan tyylejä vaihdellen.3 kommenttia:

 1. Hyvät ohjeet lahjoitukseen. Onko yksityisellä lahjoittajalla mikä takaraja päivä. Sen voisi olettaa kiinnostavan monia.

  Ilolla seuraan upeaa projektiasi. Hyvä, Jarkko!

  VastaaPoista
 2. Lahjoituksia Sylva-tilille voi tehdä ainakin toukokuun loppuun saakka.
  t. Jarkko

  VastaaPoista
 3. Lahjoituksia Sylva-tilille voi tehdä ainakin toukokuun loppuun saakka.

  VastaaPoista