sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Fiilisten mukaan

olen treenaillut.
Keskiviikkona oli hyvä treenipäivä; tunti jumppaa ja ne näkyvät heiaheiassa, jonka käyttöä en ole vielä oikein sisäistänyt. Jokatapauksessa askelsarjat ja lihashuolto oli jumppateemoina ja hyvä hiki pintaan!
Illalla sitten kävimmä Jarkon kanssa Pyssymäessä juoksentelemassa viitisen kilometriä. Pehmeällä alustalla juoksentelu teki hyvää.
Sitten tulikin vähän vahingossa kolme lusmuilu päivää, kun piti ajella kurkien perässä pitkin kyliä. Hienoa syysnäytelmää ei oikein raaski jättää välistä.
Tänään jo pakotti lenkkeilemään ja kävin taas viitisen kilometriä juoksentelemassa. Ja nauhoitettuna tämän päivän jumppa, jonka teemana oli kehonhallinta. Net sitten ovat hyviä nuo ylen jumpat perjantaisin ja sunnuntaina uusinta, suosittelen lämpimästi! Ensin kun käy puolentunnin lenkin ja tekee jumpan päälle, niin jopa saa koko kroppa kyytiä.
Minun kroppani saa kylla nyt kyytiä, nimittäin ostettiin kuntosalikortti, kun sai huojennuksella. Ajatus olis käydä ma ja ke tai to salilla, ti sittten uimassa, loppuviikko lenkkeilyä. Katsotaas miten se kuntosalikärpänen purasee... En tahdo millään siitä innostua, mutta nuo 10 kertaa nyt on pakko käyttää.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä salille. Itse en saa millään mentyä kuntosalin puolelle touhuamaan. Onneksi kuntokeskuksessa, jossa olen jäsenenä, on mahdollisuus lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, eli käyn circuitissa. Siinä tulee kuntopiiri aerobisesti suoritettuna ja aina on valkka kannustamassa ja katsomassa perään, ettei tee liikkeitä väärin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan circuit:ia/pace:iä tai miksi sitä missäkin paikassa kutsutaan =o)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempistä! Sitä tarvitaan, sillä oon oikiasti tosi laiska lähtemään. Mutta eiköhän tuo tuu 10 kertaa käytettyä. Tuosta ciecuitista, en oo kokeillut, pitäisi ehkä...

  VastaaPoista
 3. Se voi olla, että äkkiä huomaat salikäynneistä tuloksia. Käy pian niinkuin meidän pikkumiehellä, joka ihmetteli, että on jotkut oudot patit vatsassa, joita ei ole ennen ollut. Minä siihen huolestuneena; Näytäpä. No, ei hätää, vatsalihaksethan täällä on alkaneet kasvaa." On nimittäin pikkumies kulkenut street dancessa ja breakissa tämän syksyn.

  VastaaPoista
 4. Oikein mielelläni sellaisia vatsapatteja katselisin ;)
  Taitavat olla oikein sopivia lajeja sille pikku teputtelijalle!

  VastaaPoista