perjantai 9. syyskuuta 2011

Kaikensorttinen

stressi ja univelka saivat vastustuskykyni hiukan herpaantumaan ja siihen herpaannukseen oli flussan otollista iskeä. Normaalisti minuun ei koululaisissa kiertävät taudit tartu, mutta nyt oli annettava periksi. Viikonloppu oli hankalinta aikaa. Tällä viikolla on tuntunut, että räkä on liimaantunut poskionteloihin, eikä liiku sieltä edes sarvikuonon ahdistelemana.
Tiistaina kävin kuitenkin melomassa. Ilmassa oli hiukan syysmyrskyä ja järvellä mahtavat vaahtopäät. Siellä sai vähän adrenaliineja liikkeelle. HUI!
Eilen illalla päätin pistää juoksemalla räkään liikettä ja kävin vitosen juoksemassa. Polvi tuntui viidenkilometrin jälkeen hiukan hankalalta, joten pitää varmaan keskittyä vähäksi aikaa jumppaan, uintiin ja muihin lajeihin. Ei taida syksyn puolikashaave enää toteutua... nähtäväksi jää...
Nyt aamulla tein kahvakuulajumpan ja ihanasti hiki virtasi. Tuntuu kyllä, että kroppa kaipaa lihashuoltoa, että sitäpä tässä otetaan nyt ohojelmaan!

3 kommenttia:

  1. Eksyin tänne toisen blogin (Kummitäti venyy mihin vaan) kautta. Sinulla on kiva blogi ja tulen tänne vielä uudestaankin. t:Hanna Kuopiosta

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa! Tämä ekstriimi on kakkosblogi... joka päivitysten perusteella nykyisin voisi olla ykkösblogi. Kannattaa kuitenkin kurkistaa myös posliinikukan puolelle.

    VastaaPoista
  3. Otahan hetki levon kannalta, niin paranet nopeammin. Pian jaksaa taas.

    VastaaPoista