keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Rokulia

ihan pakosta.
Alkoi elimistö piiputtaa.
Flunssan oireita ihan jatkuvasti ja selkäkipuja. Myös leposyke on ollut korkealla.
Päätin sitten, että nyt otetaan kunnon lepo; viimeviikko menikin lonkkaa vetäessä.
Viime lauantaina kävin 6.6 km hölkkäilemässä (Pirttiranta). Sunnuntain vielä huilin.

Tällä viikolla aloitin varovaisen treenin ja nyt hiukan kuulostelen miltä alkaa tuntua.
Maanantaina juoksin alkuverryttelyksi punttikselle, siellä 40 min aika kevyehköt sarjat, keskittyen vatsaan ja selkään. Loppuverryttelyn juoksin kotiin. Noin 4 kilsaa yht. juoksua.
Tiistaina käväistiin Viljan kanssa oyssissa poistattamassa kipsi ja olipa tyttösen käsivarsi kaventunut. Liikkumaan saa ruveta, kunhan vain ensin alkaa liikeradat löytyä. Käsi on vieläkin kipsausasennossa ja Vilja ihan selvästi arkailee käden liikuttamista, mutta jospa se liikkeelle taas saadaan.

Iltasella kävin sitten 45 min uimassa rintauintia. Myös muutamia altaanmitallisia kroolia ja selkäuintia. Luin jostain, että selkäuinti olisi hartioille hyväksi.
Tänä aamuna olen sitten tehnyt vyötäröjumpan (puoli tuntia) ja toiminnallisen venyttelyn (puoli tuntia) ja illalla taidan käydä kurkkaamassa Pyssymäessä tuleeko Kipinän väkiä yhteislenkille.
Muuten on ollut niin kiihkiätä tämä elämänmeno, etten oikeen ole kerennyt koneelle. Ja sillä ajattelinkin jättäytyä heiaheiasta. Mulle riittää kun kirjoittelen tänne fiilikset liikkumisista ja manuaalisesti sitten pidän kirjaa kaikesta tärkeästä. Ei ollut heiaheia mua varten.

Maratonfotoa piti jo uhkailla kuluttajasuoja-asiamiehellä, kun rahat kelpas, mutta kuvia ei alkanut kuulua... ja kuvan laatu sitten... oli tämä.
No ei tarvitse niihin enää vähiä rahojaan tuhlailla :(

2 kommenttia:

  1. Aika huikea hetki oli tuo, kun 42 km:n urakka oli ohi! Mahtavatko jatkossa pitää tuon aikataulun, että juoksu alkaa noin myöhään? Jos taas ensivuonna juoksette, niin täytyy vähän ottaa tämänvuotisesta opiksi ja suunnitella omat aikataulut paremmin. Mutta tsemppaamaan yritetään tulla taas, jos tuon urakan otatte tavoitteeksi tulevaisuudessa. Toivottavasti lentsut on voitettu ja Viljan käsi taas pian kunnossa!

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla liikenteen kannalta tuo mara-aikataulu sellainen kuin sen on ja liekö ollut jo sen 31 vuotta... Vähän mietittiin Jarkon kanssa, että jos ens kesänä joku muu maraton... Tukholmassa ois kiva juosta, teillehän sekään ei ois paha matka ;)
    Lentsut on mulla kai ohi. Viljan käden toimiseen menee vielä aikaa.

    VastaaPoista