tiistai 18. joulukuuta 2012

Pienet asiat

voivat ilahduttaa isosti.
Outilta sain kutsun Let's zumba blogin joulukalenteri luukuksi.
Näin lukuvuoden lopussa olen ollut ihan kamalan kiireinen, joten paukut eivät ole riittäneet päivityksiin. Ladulle on pitänyt pyyhältää, kun vain hetkikään on ollut vapaa-aikaa.
Viikko jouluun, sitten relataan ja aletaan päivittää hiihtokilometrejä ja fiiliksiä.
Kurkatkaa siis luukku 18.

6 kommenttia:

 1. Olipa mukava juttu tuo joulukalenteri homma. Ja on myös kiva lukea, ettet olekkaan mennyt talviunille. Pelkäsin jo sinun tuskastuneen kaikkiin vaivoihin ym vastoinkäymisiin ja vetäneen viltit korviin. Mut onneksi tuli tuo lumi sinut pelastamaan. Tällä vastaavasti yks vilukissa, joka ei juuri tarkene nenää ulos pistää kun mittari menee miinuksille. Minä taasen oottelen, et tulis sulat tiet ja lämpöasteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai luulit mun aivan veltostuneen ;) tulin muuten just 7 km juoksulenkiltä...
   koipi on vielä aikaajoin kipeä, mutta kun kärsii kävellä avojalakasin niin niin luulen että parempaan ollaan menossa. Hiihtolenkille sinäkin sieltä HUS! Pyssymäessä hengästyy ja on hyvät lajut!

   Poista
 2. En ymärrä Ammi, kun sähköposti näyttää kommenttisi mutta bloggeri ei???
  Kovaan seuraan pääsin ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana, jos onnistuin ilahduttamaan ja hurjasti kiitoksia jutusta. :)

  Minulle itselleni tämä koko joulukuu muuttui kalenterin avulla aivan toisenlaiseksi kuin se oli muodostumassa. Oli sellaista haparoimista asioiden ja kiireen keskellä, mutta nyt joulukuu on ollut todellista joulumieltä. :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoitin kommentin junassa (pätkivä nettiyhteys) kännykällä. Joku häiriö? Mutta sanonpa uudestaan, että hienoa, kun sinäkin olet kalenterissa :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää Joulua knuutintie poppoolle!!!

  VastaaPoista