lauantai 16. helmikuuta 2013

Viikko hurahti

haavoja nuoleskellessa.
Toki on tapahtunut monenlaista tuolla koulumaailmassa, kuten tämä:

Kuva napattu Nivala-lehen facebook-sivulta, kuvaaja Hanna Vierumäki
Eli meidän Vetu potkittiin lukulomalle, kannettiin kartanolle lukiosta.

Kävinhän mää jo maanantaina uudet monot ostamassa Urkkalelusta. Nyt sitten valikoitui jalkaan kilpa-Salomonit... lupasivat liikkeessä, että näillä se 40 sekkaa tippuu 15 kilometrin matkalla. Piti mun sitten päivittää hiihtopukukin Löffnerin softshell pukuun, että olis nyt kaikki valtit siihen ajan alitukseen :D
Ollaan tässä kotosalla juteltu tästä, kuinka kamalan paljon rahaa on vuoden sisään mennyt meidän koko perheen urheiluharrastamiseen. Sillon kun ostin Madshusit, niin ajattelin, että siinä on mulle sukset loppuiäksi. Nälkä kasvaa syödessä, ei voi mittään. Joskus täällä blogissa on ollut juttua suksivalinnoista. Nyt jos kysyttäisiin, sanoisin, että aktiiviharrastajalle kilpavarusteet. Kun ei niillä ämpärimuovisuksilla (enolle terveisiä) saa hiihtotekniikkaa kohilleen, minen ainakaan saa.
Jotta niin lähti fischerit sekä monot, että sukset vaihtokaupassa Salomonin monoihin ja tein mielestäni tosi hyvät kaupat!
Niin vielä tästä hussutuksesta... huomminkin voisi rahansa sijoittaa.

Viikolla hiihtelin vanhoilla monolöpököillä ja kyllä oli sitkiää hommaa.
Tänä aamuna kierrettiin Pyssymäestä aurinkolatu, Salomonin suksilla ja uusilla monoilla. Oi voi, en viuhtonut aikaennätyksiä, mutta meno oli rentoa, luisto hyvä ja keli suosi kaikinpuolin!
Ajassa 1.27,27  20 km. Semmoinen nautiskelulenkki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti