keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Miten

tuo lie olis elämä ykstotista ilman tätä harrastavaa mukulakatrasta.
Täällä ollaan taas lauantaista oltu syän sykkyrällä, kun Vilja sai polvilumpioonsa melkoisen tällin: pesäpallon. Treeneissä harmiton heittotilanne, joka sitten nasahti suoraan polvilumpioon.
Seurailtiin viikonloppu, mutta kun ei jalka alkanut pelata, piti maanantaina käydä päivystyksessä.
Ei murtumaa ja huokaistiin helpotuksesta, kunnes eilen illalla jalkaterä turposi ja meni ihan kylmäksi.
Hätäännyin kyllä hiukan, että mitäkäs nyt.
Aamulla taas päivystykseen ja meidät passitettiin Oyssiin epäilynä valtimotukos. Ääks!

Yhteispäivystys toimi tällekertaa suhteellisen mutkattomasti ja kirurgille päästiin jo 40 min jonotuksen jälkeen. Ihmettelihän tuo kirurgi moista ilmiötä ja totesi, että jos olisi kyseessä tukos, niin kipu olisi todella kova.
Neste on päässyt jalkaan kertymään, mutta vähäisen liikkeen takia se ei pääse jalasta pois... Näin pohdiskeltiin asiaa ja meidät laitettiin kotiin... Jospa jalka alkaisi pikkuhiljaa liikkua.
Meinasi lääkäriäkin hymyilyttää, kun luki Viljan sairaskertomuksia... Tuskin edes näkee kaikkia, niinkuin syksyllistä varpaitten "murskaantumista". Hoh-hoijaa ja huh-huijaa!

Pidin maanantaina lepoa hiihdosta, kun sunnuntain kolmikymppinen veti ihan maitohapoille ja rakotkaan ei oikeen olleet ystävällisenä  :(
Tiistaina kävinkin rusikoitavana taas.
Ja jokohan kertoisin muutamista pienen pienistä hipsutteluista... Jos kerron niin kaikki menee pian mönkään. Kyseessä on oikiastaan uus laji: Stepping into the barefoot world :D 

 Jätän teidät vielä jännitykseen siltä osin!

4 kommenttia:

 1. Tuntuu kyllä, että teidän Viljan kohdalle nuita kolhuja on sattunut vähän liikaakin, mutta onneksi ovat aina kohtuullisesti kaikki kuntoon taas palanneet.
  Jännityksellä nyt sitten odotamme, mitä luupiikkisi tuumailee tuosta uudesta lajista:)
  Itse olen menossa kokeilemaan naprapaattia avuksi vaivoihini tälläkertaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyy vain olevan niin, että Vilja on se meidän perheen hupelo, jolle kaikki sattuu. Pienempänä itse totesi olevansa vähän niinkuin Hessu Hopo ;)
   Keskeytyi näihin keleihin tuo mun juoksukokeilukin...

   Poista
 2. Onko parantunut tytön polvi? Tulin just ortop. Kiireellisenä tähystysjonoon. Kävin ostamassa samalla reissulla uudet lenkkarit lohdutukseksi. Mulla jää vissiin taas Terwa väliin. Että näin.

  Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas... mitäköhän sieltä polvesta löytyypi?
   Vilja jo kävelee ilman keppejä ja suhteellisen sujuvasti. Trauma on siis pikkuhiljaa ohi tälläerää...

   Poista