tiistai 9. syyskuuta 2014

Jumppa

On taas jäänyt hiukan vähemmälle, niin tärkeää kun se oliskin.

Eilen höökäilin vielä omenoitten kimpussa ja kai siinä oli sata muutakin rautaa tulessa, minä kun päätän pistää töpinäksi niin yleensä sitten tapahtuu.
Kerkesin siinä vielä illan päälle käydä Raudaskylän pyörälenkin suhteellisen reippaasti yksin polkien... Jarkon kanssa tulee aina jokunen kilometri tunnissa lujempaa. Hieno sää olis ollut pyöräilyyn tänäänkin, mutta leposykettä oon seuraillut ja siitä päättelin, että tänään olis palauttavan jumpan aika.
Puolentunnin normi kahvakuulajumppa ja sitten samalla dvd:llä toiminnallinen jumppa jättipallolla, jota en oo aiemmin tehnyt... Voi juukeli vieköön!  Toinen jalka pallon päälle ja toisella jalalla kyykkyä, kyllä hoosiannaa huusi pakaralihas tai molemmat vuorollaan. Huomenna taas koululla muistaa rappuja kiivetessä kolmanteen kerrokseen, että tulipa tehtyä lihastreeniä. Kyllä se tuo pallo antaa taas keskivartalolle oman annoksensa puristusta. Kokeilkaapa vaikka lankkua pallon kanssa! Minä, joka oon suhteellisen hyvä lankuttaja, en tahtonut pallon päällä saada itseäni pidettyä. Juup, kyllä pitäisi aika ajoin yrittää tehdä erilaista treeniä ja löytää uusia treenaamattomia lihasryhmiä.  Huomenna voin sitten kertoa teille mistä kaikkialta niitä löytyy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti