lauantai 16. tammikuuta 2016

Liikkeellä

on oltu, vaikka olosuhteet ulkona eivät ole kovin suosiolliset. Moneen kertaan kai olen sen todennutkin, että olen ulkonaliikkuja. Pakkanen teki minun LUV-projektistani torson. Loppua kohen siis hyydyin, mutta melkein kaks tuntia päivässä, mitä lähdin tavoittelemaan.

Hiihtokilometrejä on kovin vaatimattomat 114 tällähetkellä. Torstaina viimeisin raastokymppi Vinnurvajärven hyytävässä viimassa. Punttista ja vesijuoksua, hiihdon ohessa tälläviikolla. Jarkko lähti ISR:lle hölkkäileen. Minun kantapää on taas häijyssä vaiheessa, enkä viitsi sitä juoksulla ärsyttää. Fiilikset meinaa taas mennä matalapaineisiksi, eikä innosta tännekkään vaivoista kirjoitella.
Pieni rukous yläkertaan: antakaa mulle hiihtokelit!

4 kommenttia:

 1. Rukoukseesi vastataan (ei tosin yläkerrasta). Kun autolla sinne hiihtämään kuitenkin joudut menemään, niin ei muutaman kilometrin ajo enää haittaa. Nimittäin Karsikkaalla Vähämäessä loistava latu niin perinteistä kuin luisteluakin. Ajettu eilen aamulla, vähän lunta tullut sen jälkeen. 2,5 km lenkki valmiina tällä hetkellä ja valot iltaisin klo 22 saakka. Suosittelen.
  Hiitolassa kuulemma vilä savimöykyt esillä, joten en sinne ole edes yrittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai olen ronkeli, kun ruikutan vielä pakkastakin vähemmäksi ;)Kolomekymmentä on pikkusen liikaa. Tosin kakskymmentä on luisteluhiihtoon vähän liikaa, pitää vaihtaa pertsaan ja mulla ei oo oikeen hyvät nuo pertsasukset. Mutta ootellaan nyt, jos vielä sais kilometrejä keräillä vaikka toiset sata...

   Poista
 2. Pyssymäellä on ajettu baana. :=) Pakkanen taitaa vain olla "pikkasen" liian kova. Tsemppiä!

  VastaaPoista