keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Juna vie

taas reissunaista... ja melkein väitän, että junassa istuminen heikentää kuntoa :(
Viimeviikkoisen hieronnan jälkeen ja reissuhommien takia pääsin tänään vasta ladulle. Ja sinne meinasin ryytyä täysin. Keli oli loistava ja ehkä kulki turhan hyvää vauhtia jo ekat kierrokset, kun tuntui kympin jälkeen, ettei jaksa. Kotona mittaritiedoista sain lukea maksimiharjoituksesta.
Psyyke on ollut aika kovilla viimepäivät jännittämisen ja muidenkin rasitusten vuoksi, ilmeisesti se syö naista. No, opinnäytetyön aiheseminaari on nyt käytynnä ja olen virallisesti opparin tekijä. Kuntoa kysyy suoriutua siitä ja mallistosta tälle keväälle, mutta yritys on kova. Siksi taidan jättää taas tämän blogin oman onnensa nojaa. Polar flow toimii päiväkirjanani. Liikun kyllä ja hiihdän aina kun pääsen, mutta vain kuntoillakseni ilman tavoitteita, niin se on. Opintopisteiden keruu menee edelle.
Käykääpä kurkkaamassa suunnittelijaesittelyni W16Kajon sivuilta, niin tiedätte mikä minua inspiroi ;)

4 kommenttia:

 1. Juu, nyt keskityt siihen loppu rutistukseen ja kirjoittelet sitten kun on sen aika. On tätä sun blogia kyllä niin kiva lukea, että aina pitää käydä kurkkimassa , että ootko mitään laittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! Opinnäytetyön kirjoittaminen on työtä joka vaatii kyllä ladulle pääsemistä päivittäin, mutta helpompaa, kun ei tarvitse raportoida... kun sitten voikin yhtäkkiä tulla melkein viikon liikkumattomuus suunnittelematta. Tosin kai liikkumiseksi voi laskea Hämeenlinnassa tallustetut asemalta Visamäkeen reilu 4 km kymmenen kilon rinkka selässä, ei ihan huonokuntoiselta sujuisi :)

   Poista
 2. Komppaan Merviä. Anna pään ohjata, jalkojen kuljettaa ja kynän visertää. :) Kun arjessa on raskasta, voisi kevytotteinen(tehoinen) liikunta maistua paremmin? Ylämäet voisi mennä muistellessa vanhan koululuokan nimiä ja alamäet syvään hengittäen, puiden havinaa kuunnellen - voimaa siitä ime´en.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä Onni! Kevyeen on ollut pyrkimys ihan joka kerta, mutta ei meinaa onnistua. Tälläkin kerralla läksin vaan hiihtelemään, mutta elimistö piiputti alta aikayksikön... Voipi olla, että flunssapöpötkin häärivät kimpussa...

   Poista