tiistai 20. huhtikuuta 2010

Mikä mukavampaa

kuin herätä aamulla ilman kellonsoittoa hirmuisen reippaana lenkkimielellä.
Tosin sitä ohjelmaa piti hiukan soveltaa, kun tänään oli iltapäivästä hieronta ja hieronnan jälkeen pitää aina muutama päivä "töövätä". Joten juoksin siis tänään 6,7 km suhteellisen reippaasti heti aamusta... suhteellisen reippaasti tarkoittaa, että yritin juosta sellaista hengästyttävää vauhtia, johon en tahdo pystyä yleensä lenkeillä muulloin kuin kirittäjä kaverina.
Kirsi jynssäsikin minut sitten melko mukavaisesti, ettei tarvi etes kuvitella muutamaan päivään lenkkiä: jalat olivat aika tukossa.
Hyvin kerkiän kuitenkin suoriutua lenkkiohjelmasta to, pe, su tai to, la, su.
Keskiviikkona olisi ollut mahdollisuus mennä Zumbaan ja sitä oikiastaan haluaisin kokeilla... onkohan se kovin rankkaa, arvaisinkohan mennä? Kuka tietää? Voihan olla huomenna, että kunnon työpäivän jälkeen ei olekkaan mehuja edes miettiä zumbaa.

3 kommenttia:

 1. Suosittelen zubaa ilman muuta! Itse olen käynyt muutamia kertoja ja ihastuin ikihyviksi. Hyvää, hiukan lattarihenkistä musiikkia (riippuu tietysti vetäjästä) ja vauhtia piisaa koko tunnin ajaksi. Keskivartalolle tosi tiukka treeni!

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut pelkkää hyvää zumbasta, koita jaksaa käydä kokeilemassa! Ja kiitos vielä, olet ollut mulle tsemppari liikunnan aloittelussa! :)

  VastaaPoista
 3. Tiesin sittennii, että pitkä työpäivä vie mehut ja paikat ovat hieronnan jäljiltä niin arkana, että kuulen mielessäni Kirsin äänen... ei sitten rehkimisiä kahteen päivään. Koitan olla tottelevainen ja menen kokeilemaan zumbaa sitten viikonpäästä.
  Pirkko : keskivatalotreeniä juuri kyllä tarvitsisin!

  Satu: on ihana huomata, että saa tsempattua jonkun liikkumaan!

  VastaaPoista