sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Olimme onnekkaita

tämän aamun lenkkikelin suhteen.
Eilinen lumipyry pisti jo vähän alahuulta rullalle :( muuten oli kyllä sopiva lepopäivä: tuli leivottua pullaa ja muutenkin hermot lepäsivät tiukan työviikon jälkeen.
Aamulla kun heräsin kirkkaaseen auringonpaisteeseen, ei ollut epäilystäkään, etteikö juoksu sujuisi tänään!
Läksin yksikseni hipsuttelemaan alkumatkan, ajatuksena hyvä peruskestävyysvauhti ja toive alhaisesta sykkeestä.
Jarkko sautti minut reilun kolmen kilometrin jälkeen ja siitä sitten yhdessä jatkoimme taivallusta; minun tahtiin.
Ja tahti oli loistava; syke pysyi 140 lyönnissä vähän jopa allekkin. Vain puolenmatkan pitkä ylämäki ja lopussa vauhdin kiihtyminen nostivat hiukan keskisykettä, joka koko matkalta oli 144. Ja matkaa kertyi mittariin 17,57km. Reilu parituntia lenkiin meni aikaa, mutta ajalla ei nyt tässä vaiheessa ole niin merkitystäkään.
Nyt olo on niin tyytyväinen, jaloissa tietenkin tuntuu, mutta sykkeen pysyminen alhaalla merkkaa kyllä kunnon olevan pikkuhiljaa noususuuntaan.  Vitsi, hieno fiilis!!!

3 kommenttia:

 1. Kerrassaan hieno lenkki: sopivan rauhallinen vauhti, kaunis aurinkoinen aamupäivä , kiurun liverrys, kuovin kirkuminen ja joutsenparin rauhallinen liito kaupantekijäisiksi.
  -J-

  VastaaPoista
 2. Kevätmielellä ja hyvällä myötäsellä on ilo puhaltaa turhat paineet ilmoille. Kun on itseensä tyytyväinen saa muutkin siitä osansa. Ulkoiluun pitäisi kyllä satsata huonommillakin keleillä, silloin huonounistenkin unen laatu paranisi. Huom. koettu tämäkin...
  Myötätuulta kevääseen t. mummuli

  VastaaPoista
 3. Vaude! Kuulostaa, että kohtuullisen "keveästi" vedit tuollaisen matkan, onnea!

  VastaaPoista