torstai 28. lokakuuta 2010

En mää vielä nuku

talviunta, vaikka välistä tuntuukin, että käyttäydyn kuin äidinpuolen suvun tunnuseläin: Kontio.
Oon ahtanut itseni täyteen kaikkea makeaa... Joulusuklaat pian loppuvat noista hyllyistä ennen joulua ja mun pitää ehtiä maistaa kaikki suosikit!
Vararavinnon keräämisen lisäksi olen äreä: en siiiis jaksa noissa tsumpissa kunnella sitä "iik! siis-sullon-taas- uus-tsumpapaita-siis-ihqun-värinen" voi tsiisus, tällasten takia olin jo viikon tsumpaamatta, mutta menin taas eilen kuuntelemaan. ÄRRRR! Nämä kotkotukset, kai niiltä vain pitää sulkea korvansa. Joskus tuntuu, että tää zumba keskittyy enemmän siihen oheiskoristautumiseen, makkarankuoripaitoineen.

On tää mesikämmen juoksennellutkin, ilmeisesti vähän revähtäneellä perslihaksella. Jos nostan askelta kiihdyttääkseni vauhtia, niin käy kipiää. Mutta jos juosta hipsutan matalalla askeleella, niin ei tunnu missään. Se on oikein hyvä askellus nyt tälle ärripurrille. Tänään tällä askelluksella 6.7 km noin 45 min.

Satuin muuten Oulussa tiistaina tosi tehonaisen aquazumba tunnille Lasaretissa. Se nainen -Paula nimeltään- osasi hommansa. Tehtiin veteen sopivia liikeratoja ja toistoja sopivasti, niin että sai lihastuntumaakin. Oulun kaduilla tuli muuten kipitettyä jalat rakoille, ihan vaan varaturkiksia talveksi metsästettiin.

Huomenna juoksukoulun ohjelman mukaan lihaskuntojumppaa, toivotaan, että en oo vielä sillon syväunivaiheessa.

2 kommenttia:

 1. Hauska toi sun tsumpakokemus, että oikeen olit menemättä. =)
  En määkään jaksaisi tommosta kuunnella.

  Mää suunnittelen jo jouluruokien syömistä, niin tekis jo mieli. Namnam.

  Toivottavasti takapuolesi paranee pian ja hyvin.

  VastaaPoista
 2. Minussa on kai joku miehinen piirre tässä suhteessa, ja ehkä siksi en juuri nauti näistä lauma kokoontumisista...

  VastaaPoista