maanantai 8. marraskuuta 2010

Kehonkoostumusanalyysissa

tänään. Juoksukoulun ohjelmaan siis kuului myös tämän sortin analysointia ja ihan mielenkiintoista, koska minulta ei ole koskaan kehon koostumusta mitattu.
Hiukan minnuu hirvitti, koska olen tosiaan ollut syömäinnoltani juuri niinkuin aiemmin kirjoittelin; talviunille valmistautuva karhu.
Ei olisi tarvinut jännittää, sillä kaikki näytti olevan kunnossa.
Viskeraalinen rasva, jota pidetään tärkeänä terveysmittarina (vatsaontelossa oleva rasva) pysyi ihanteellisella, vaaleanharmaalla alueella. Ravitsemustila-arvio, painonhallinta, kehonrakenne ja terveysarvio olivat normaaleja.
Kehon tasapainossa oli lievä epätasapaino ja painodiaknoosissa vyötärö-lantio suhde oli yli.
Lihastasapainossa näkyy, että olen yläpään lihasmassaltani vahvempi kuin alapään... Tästä miehisestä ulkonäöstä olen aina kärsinyt "komplikaatioita"; leviät hartiat, eikä naisellista vyötäröä. Minkäs sille, ehkä vartaloni olisi ihanteellinen noihin fitnesjuttuihin.
Hauska yksityiskohta on tuo luumassan paino; minulla kuiva luumassa painaa 2.7 kg ei oikein voi vedota raskaisiin luihin!
Ihan mielenkiintoista, sittenhän keväällä tavallaan näkee treenauksen tuloksen... Tämähän oli nyt syksyn sohvaperunan tulos.

Lisätään nyt tähän vielä väsyneen lantion kohottajan lenkki 5 km 38 min.
Pohkeet olivat tukossa ja lantio ei meinannut pysyä ylhäällä, uusi juoksuasento teettää töitä. Huomenna täytyisi kehittää muuta treeniä, kuin juoksu... Ja ois juoksukoulun yhteislenkki.

2 kommenttia:

  1. Minkähänlaisella supervalaisimella noin tarkka kehon koostumus on teetetty? Mielenkiintoista.
    Nyt kyllä mietin teidän peiliä, että mahtaako olla viallinen? Kyllä sinulla minun mielestä on aina ollut ihan naisellinen kroppa;)

    VastaaPoista
  2. Niin siis tämä analyysi oli kehonkoostomuksesta Pirkko, eikä tätä tehty peilillä, vaan mittarilla, joka punnitsee jokaisen kehon lihaksen. Ihan lukemissa ylävartaloni lihasmassa on isompi prosentteina, kuin alavartalon. Olkavarren ympärysmittani on melkein yhtä suuri kuin Jarkon. Jos on yläpäästä kokoa 40 ja alapäästä 36, niin kertoohan sekin jotain?!

    VastaaPoista