sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kaikkien

muuttorulianssien jälkeen olemme saaneet tänä viikonloppuna hiukan rentoutua.
Viikolla monet paineet purkautuivat melkoisin piukahduksina ja pamahduksina. Katsotaanpa jos nämä purkaukset riittäisivät vähäksi aikaa.

Treenaushommia aloiteltiin perjantaina kahvakuulalla. Ja lauantaina sitten TA-DAA! vuorossa juoksukokeilu 2,5 km oikiat lenkkarit jalassa. Jarkko juoksi kilometrin enemmän ;) Minä en uskaltanut vielä niin pitkästi... Ennen lenkkiä päätin jo, että pienestäkin kivun tuntemuksesta heitän kävelyksi. Ei tarvinnut!
Lenkin jälkeen tehtiin venyttely.
Hiukan se on arka tuo kantapää, kun olen sitä jyrännyt golf-pallolla, mutta kipua siinä ei ole.

Tänään kahvakuulailua ja toiminnallinen venyttely.
Hitsin kovaa se on tämä kuntoilun aloittaminen. Käytiin tuossa iltakävelyllä tervehtimässä vanhuksia uudessa kodissaan ja molemmat käveltiin sellaista dressman-kävelyä, kun reidet ja persaus huusi hoosiannaa. Ei mee 30 km:n hiihdosta reidet ollenskaan näin tukkoon.

Viikko vielä kulijaillaan ja hoidellaan hieronnalla kantapäätä. Voiskos sitä sitten miettiä jos jotain ohjelmaa aloittelis, no ei ehkä juoksuohjelmaa, mutta treenisellaista.
Tässä vaiheessa heitän hyvästit tämän kevään piikille; siihen ei kerkiä.
Muille juoksuille en vielä...

4 kommenttia:

 1. Hienoa! Olipas iloista luettavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onni... Voi kun on mukavampaa kiitellä Onnia, kuin Cosmosta ;)

   Poista
 2. Vautsi! Siitä se alkaa juoksentelu ja treenailu. Kohta pyörille.
  Varaappas 11.5 lauantai taasen "laatikkopyöräilylle". Viime vuoden porukka löi tuota päivää lukkoon Kipinän kokouksen jälkeen, joten toivottavasti sinä pääset mukaan. Ja toki kaikki muutkin halukkaat mukaan vaan. Laita sanaa kiertään, et sillon aamulla klo 8 Uikon nurkilta tullaan Leilan kans teitä, toivottavasti isoa porukkaa, hakemaan ja suunnataan kohti Nivalan kyliä :) Ja pyöräilyvauhtihan on leppoisa, että sen vuoksi voi kyllä mukaan lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou-jee, mukana ilman muuta! Saisinkohan tuon Wanhan Pierunkin mukaan, katsotaan! Pitäisi saada kyllä ensin pyöräilykilsoja alle, ettei tule kovin takamus kipiäksi. Toiveissa on, että lauantaina vois aloittaa järvenkierrolla.

   Poista