maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pääosassa

viikonvaihteessa oli tulviva joki.


Talomme on suhteellisen turvallisella paikalla, mutta näköjään kerran kymmenessä vuodessa joki järjestää meille jännitystä elämään. Vaikka muutamavuosi sitten istutetut kuuset ja männyt tulivät jyrätyiksi,  niin en kehtaa murehtia. Omenapuut säilyivät ja marjapensaat näyttävät nousevan.


Lauantai-iltapäivän operaatio oli työntää jäätelit liikenteeseen marjapensaiden päältä. Jarkolta lähti talviturkitkin samalla kun jäälautalta laski persliukua ;)
Lauantai-iltana kävin 5 km juoksemassa. Sunnuntaina otettiin pyörät esiin ja Raudaskylänlenkki (30 km) käytiin polkaisemassa.
Matt Robertsin Juoksemaan kirjan ohjelmia oon tutkiskellut.
Puolikas ois edelleen tähtäimessä alle kahden tunnin... katsotaan nyt. Kantapää ei vielä oo täysin juoksukuntoinen, mutta toiveikas olen edelleen paranemisen suhteen.

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä melkoinen tulva. Muistan sen +10.v takaisenkin oikein hyvin... sattuneista syistä. Olin yöhugissa silloin... Harmi, että meni puita tuon myötä, mutta tosiaan toisaalta hyväkin tuuri.

  Mukavasti jaksat juoksun nostaa aina välistä naftaliinista ylös ;) Ja ilman muuta kannattaa ottaa kirjallisuuttakin avuksi, mikä vain suinkin tilannetta edistää. Peukut hölökälle :) Voi sitä riemua, kun aikanaan sitten puolikkaan kellotat alle 2h! Haluaisin kyllä olla todistamassa.

  Tsemppiä ja TERVEYTTÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin treenitsemppi hukassa tuon vaivan takia. Vois treenata uimalla ja puntilla, mutta kun haluais vaan juoksennella... niin eihän tästä pääse yli eikä ympäri :/

   Poista
 2. Melko hurjan näköistä luonnon näytelmää! Meillä täällä Aurajoki virtailee niin leppoisasti omassa uomassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäitä tuli tänävuonna ennätyskorkialle. Lähtivät liikkeelle ihan teräsjäävaiheessa. Tämmöistä siitä seurauksena.

   Poista