maanantai 1. huhtikuuta 2013

Oliskos aika


aloittaa jonkin sortin treeni, nyt kun on tuo hiihtotonnikin tuli täyteen.

Yllättäen tänä talvena tekniikka hiihdossa on loksahdellut kohilleen ja vauhti on parantunut huomattavasti. Tekniikassa tietenkin huomattava vaikutus on uusilla hyvillä välineillä, mutta uskon, että syksyn kova kyykky- ja punnerrustreeni on myös antanut uutta potkua. Vaikka en ole päivittäisiä lenkkejä pystynytkään tekemään, niin pitkät lenkit ovat tänä talvena lisääntyneet. Kun viimetalvina kolmikymppisiä oon hiihdellyt puolenkymmentä lenkkiä, niin tällevuodelle yli 30 km lenkkejä on tähän mennessä kymmenkunta. Käsien voimaa olen oppinut myös käyttämään, kun käsivarsissa alkaa olla tavaraa millä lykkiä.
Siitä 15 km alle tuntiin tavoitteen täyttymisestä olen jotenkin erityisen tyytyväinen. Tämä tonni ei nyt tunnu niin kummoiselta, nää kelithän vielä jatkuu ja hiihtelykin jatkuu.

Niin se vain on, että elämme aikaa jolloin muiden huolien kantaminen on niin iso osa elämää, ettei rahkeet tahdo riittää muuhun kuin "pääntyhjennyslenkkeilyyn".
Jospa kevät ja juhlajärjestäminen toisivat iloa ja valoa.
Valoa toi  tämä pääsiäinenkin ja serkku, jolle sai huojentua ;)

Millä ilveellä saisin rahdattua itseni salille?

6 kommenttia:

 1. Onnittelut 1000 hiihtokilometristä! Tosi hieno juttu. Pitkissä lenkeissä on "taikaa" jaksamiseen, vaikka JATKUVUUS on aina kaiken a ja o. Olipas jtp iloinen uutinen, että sait tonnin täyteen. Yes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiits, kiits! Saako kysyä mitä tarkottaa jtp?

   Poista
  2. jtp= joka tapauksessa. Met hoitajan joskus sorrutaan lyhennyksiin jne. :)

   Poista
 2. Kyllä se huojentuminen kulki kumpaankin suuntaan :) t:nimimerkki "haluaisin ostaa uudet sukset"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suksimien ostoon vaan! Vai onko siellä kaupat keskittyneet jo pyöräkauppaan?

   Poista