sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäkuu

mennä hurahti kaikensorttisessa höyryämisessä vähän turhankin tiiviisti. Eipä kerennyt tuskailla juoksuhaaveiden kanssa, mutta hiukan harmittaa, kun kilometrikisassa kamut on päässeet auttamattomasti karkuun.


Aikamoinen tajunnan räjäyttävä alku Menorcan lomalle oli ensimmäisenä iltana sinne kantautunut viesti, jossa kuulin tulleeni valituksi Hamk:iin muotoilijan opintoihin. Elämä heitteli kupperskeikkaa vähän aikaa... niin ja tulee heittelemään isoa volttia syyskuun alusta.
Elämäntilanne tässä vaiheessa mahdollistanee opinnot ja odotan syksyä "intopiukkana".
Opiskelun opettelua aloittelin menneellä viikolla Rauskilla digikuvaus-kurssilla, jossa tutustuin valokuvauksen tekniseen osaamiseen ja kuvankäsittelyyn.

Tänään vasta tunnen palanneeni kotiin ja arkeen. On aika vähän huokaista ja ihmetellä elämän kulkua. Kantapää ei ole vieläkään entisensä, vaikka ei olekkaan kipeä, niin on kireä.
Haaveilen silti juoksemisesta...
Liityinkin Facebookin juoksufoorumi.fi sivustolle ja on ollut hirmuisen lohdullista lukea muidenkin vaivaisten päivityksiä!

Kahvakuulailin aamulla ja ajattelin, että ehkä tämä on uuden elämän alku!

4 kommenttia:

 1. Onnea opintoihin! Ihan mahtavaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ammi, niin minustakin ;)
  Koiraihmiselle pitää kertoa, kun käväisimme koirakylässä eilen ja pikkukoira alkoi hoitaa plantaarisvaivaani nuolemalla juuri sitä tiukaa kohtaa kantapäässä, viisaita olentoja ne ovat nuo koirulit!

  VastaaPoista
 3. Hei ja kiva huomata, että kuvia päätyi käyttöön :)
  Onnea opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Varsinkin kuvista... kuvaaja kun niin harvoin tulee kuvatuksi ;)

   Poista