keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Täällä

toivutaan pikkuhiljaa ankarasta rutistuksesta. Nimittäin ylioppilasjuhlista.
Tänään kuulin hyvän kommentin tuttavalta, kun huojentuneena huokailin: "Äidit panostavat juhlien järjestämiseen enemmän, kuin lapset kirjoituksiin lukemiseen" Meillä tämän voi kyllä allekirjoittaa kirjaimellisesti. Mutta varautua piti isoon kävijämäärään ja tälläkin kertaa n.130 juhlavierasta ruokittiin. Kaikki oli tekemisen arvoista!
Niin poikki olin vielä maanantainakin, etten pyörälenkillä saanut sykettä nousemaan kuin sataankolmeenkymppiin :)
Meno vaan jatkuu, huomenna suunnataan tyttöjen kanssa SunLahti-tapahtumaan viikonlopuksi. Jos muita blogisteja lähistöllä, niin moikkaillaan siellä sitten. Minä oon se ryppyotsainen muori, joka ei vielä oo täysin stressitön tämän kevään koitoksista.

Tälle neidolle tuli määräys astua asepalvelukseen 8.7.2013
Haluaisin niin kirjoitella tästä kantapää vaivasta ja episodeista vaivan poistamiseksi.
Tuttu fysioterapeutti kävi meillä juhlissa ja juteltiin hiukan tietenkin kantapään voinnista. Hän oli myös sitä mieltä, että pronaatiotuetut kengät pitää heittää huitsin-nevadaan ja ostaa neutraalit lenkkarit. Myös kunnon pohjalliset pitäisi tettää.
Eilen läksin sitten lenkkariostoksille, mutta ensimmäisessä kaupassa en osannut ostopäätöstä tehdä. Päätin käväistä intersportissa kurkistamassa ja siellä ystävällinen myyjätär halusi tehdä minulle footbalance-testin... ilmaisen sellaisen... testin mukaan nilkkani pronatoivat jalan koukistuessa ja tällähetkellä juoksen juuri sellaisilla kengillä, joita testin mukaan minulle suositeltaisiin. No, repikääs tästä nyt :D
En ostanut lenkkareita.
Viikon päästä oon menossa Laakkosen Esalle jalka-analyysiin.
Enkä juokse! Saatan pyöräillä ja potkutella, mutta vähän aikaa oon nyt juoksematta taas.

6 kommenttia:

 1. Onnea ensinnäkin neidolle ja äidille, sekä isälle! Hieno juhla ollut varmasti. Ja tsemppiä kantapään kanssa! Vielä koittaa se päivä, kun kipu katoaa - siihen uskotaan. Pidän peukkuja! :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs teillä on älykkäitä fysioterapeutti -ystäviä. ;) Ja tsemppiä Venlalle inttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älykkäistä kohta blogissa lisää... Kiitos Venlan tsemppaamisesta!

   Poista
 3. Itse kävin myös jokunen vuosi sitten footbalance testissä ja suositeltiin sen pohjalta pronaatiotuettua kenkää. Ostin ne. Tuli niiden käytön myötä jalkapöytä ja kantapää vaivoja. Kunnolla pystynyt edes käveleen välillä. Meni aikaa ennekuin tajusin ostaa uudet lenkkarit... neutraalit. Johan helpotti ja vaivat hävisi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä turhan pikaisia analyyseja näät footbalancet... ja onko niin ammattitaitoisia tekijätkään. Meni usko ja luottamus tähän hommeliin. Kiitos Michelle80 kommentista, kyllä minäkin ne neutraalit lenkkarit hommaan ;)

   Poista