sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Nyt on käyty

hiihtämässä, jep!
Huhmarissa käytiin ensilumenlavulla. Olipa kuulan porukka saanut mukavan lenkin säilötystä lumesta. Pituutta lenkuralla oli noin 800 metriä, mutta sellainen mukava nousupätkäkin rinkulaan oli mahdutettu. Pahus, kyllä se on hankala laji tuo hiihtely, viis kilsaa meni alkuun urku auki huhkiessa ja sitten loppu kunto. Mikähän siinä on, että hiihdossa ei osaa lähteä maltilla matkaan? Vajaan 11 km kiersin mittarin mukaan ja ihan hirveillä keskisykkeillä... Sykemittarikin tuumi hiihon jälkeen, että nyt saa levätä monta päivää :D No en sitä uskonut vaan menin sen tien uikkoon kynttiläpulikointiin (antees väärä ilimasu, siis naisteniltaan).

Tämä viikko näytti jo ihan reippaalta tuolla polar flowssa. En pidä kelloa päivärytmien tarkkailuun vaan lähinnä liikuissa, joten prosentit tai askelmäärät jää multa huomiotta. Lauantain pidin lepoa, kun kantapäässä oli pientä kirrauksen tuntua, mutta venyttelin hyvin ja se olis näköjään aika oleellista tälle liikkujalle nykyisin. Tänään kävin reilun 25 kilsaa pyöräilemässä Pyssymäessä ja olipa kyllä aivan loisto pyöräilykeli! Tässä kirjoitellessa on pitänyt hermona seurata meidän naisten ekaa mestispeliä otteluseurannasta Vaasan Sporttia vastaan, mutta Nicehockey hoiteli homman kotiin 3-6, hienoota!

2 kommenttia:

  1. Mulla edelleen hiihtokausi Nivalassa avaamatta. Nythän tuolla tuota lunta/räntää satelee, että jospa tänä viikonloppuna johonki päin pääsis. Huhmarin ensilumenlatua joku toinenkin kehui ihan mukavaksi vaikkakin hieman lyhyenlaiseksi. Mutta pitää olla tyytyväinen että edes jotain on tarjolla;) Onko "viulu" vaiennut osastolla pakara ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakaraosastolla ei nyt viulu soi :D kiitos vaan, mutta hanakasti pitäis jaksaa venytellä... ja se onkin nyt arvoitus vielä, että mikä tekee lihaksista niin tiukat tai ehkä ei nuo lihakset oo tiukalla vaan lihaskalvot... Voi kun olisikin viisaampi näissä asioissa!

      Poista