keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Päivän kysymys

on ollut, joko oot käynyt hiihtämässä? No en oo, mutta oon yrittänyt...
Sunnuntai aamuna kierrettiin Jarkon kanssa Pyssis ja Hiitola, mutta ei ollut baanoja ajettu, eikä viitsitty sitten lähteä luistelusuksilla tuppuroimaan. Ei auta kuin odottaa.
Piti mun pitää sellainen tuumailu tauko, että sain nuo yölliset yskänpuuskat loppumaan. Yllättäen olen nyt innostunut tekemään pitkiä kävelylenkkejä. Maanantai-iltana, kun oli niin mukava pakkaskeli, päätin kävellä Kullaan lenkin reilu 11 km ja vajaa pari tuntia. Kaikin keinoin oon yrittänyt vältellä punttiksella menoa ;) Eilen illalla kuitenkin päätin lähteä ja oli ihan hyvä reissu. Punttisalilla on ihan mukava, kun väkeä on sen verran vähän, että saa tehdä oman rytmin mukaan.
Juoksin matollakin sen parikymmentä minuuttia, eikä nyt kiristä kantapäätäkään. Höh, missä lie taika? Varmaan Mervin uusissa kalevalaisopeissa? Nyt ei takamus kiristä. Kiitos vaan :)
Nyt kun keli meni liukkaaksi taitaa olla parein keskittää menot Uikkoon: vesijuoksua ja punttista. Nastakengät on niin tylsät, että ne eivät enää pure jäähän, täytyis ostaa uudet. Suosituksia?

4 kommenttia:

 1. Hienoa! Terveys on kyllä tärkee... Suosittelen käymään InterSportissa :) Siellä on ainakin minun mielestä kattava valikoima ja nättejä värejä naisten nastureissa. Ite tykkään eniten Sarvoista, mutta myös IceBug on mennyt kenkänä hurjasti eteenpäin - ja sehän on aina ollut se pitävin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylivieskaanhan sitä kenkäostoksille on suunnattava, jep. Katsotaan mistä hyvät löytyisivät. Nyt näyttää ilma taas siltä, että pääsee lenkille ilman nastoja. Toisaalta tykkään, toisaalta mielummin hiihtelisin jo tähän aikaan :)

   Poista
 2. Onpa tosi mukava, jos sait apua hoidostani. Tähän on melkein pakko todeta samoin, kuin yks päivä töissä et; " Kuntoutuu hoidosta huolimatta" Toivotaan, et vaivat pysyy pois ja pääset taasen nauttimaan liikunnan riemusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAH! Tosiaan hoidosta huolimatta :D harvoin se tiukan paikan irrottaminen mukavalta tuntuu, mutta nyt viulun kieli ei soi... tänä iltana testaan ja käyn lenkillä... ja yritän muistaa venytellä ;)

   Poista