torstai 6. toukokuuta 2010

Jotenkin

niin kovasti touhua riittää, ettei meinaa tietsikalle malttaa istahtaa.
Nukketeatteri vieraita Helsingistä, kässäopena sijaistamista  ja kyllä pihatyötkin odottavat tekijäänsä.
Kerkesin kuitenkin eilettäin pienen pintasiloittelun (joku on sanonut ruotsalaiseksi siivoukseksi) jälkeen käväistä tosi reippaan kuuspuolosen. Nostin parin kilometrin jälkeen sykettä ja pistelin sen mitä jaloista pääsi; nyt ihan selvästi tuntui kivistykset viimeviikonlopun juoksun jäljiltä. Tänään on varmaankin ihan terveellistä pitää lepopäivä.
Sinimailasen ja mung-pavun ituja... ne ovat minun herrrkkua!
Kokeilkaapas idättämistä muutkin.

9 kommenttia:

 1. Sama vika rahikaisella. Siis ei tahdo ehtiä tietsikalle istahtaa, kun hommaa piisaa. Mutta myöskin melko upeita juoksukelejä ollut ja tiedossa. Toivottavasti myös siellä pohjanmaalla

  VastaaPoista
 2. Samanlaiset on itupurkit meilläkin kaapissa. Samaan aikaan kun laittaa mungpavut ja sinimailaset, niin ensin valmistuvat mungpavut, ja kun ne on syöty, saa pöytään sinimailasen idut. Voisi ehkä jo harkita valikoiman laajentamistakin, tai jos vaikka vehnänorasta seuraavaksi...

  Hyvä, että muistat levätäkin välillä, rasituksen jälkeisessä levossahan se suurin edistyminen tapahtuu.

  Tsemppiä vain edelleen!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tunnen itseni tosi reippaksi kun talven jälkeen ensimmäisen pyörälenkin tein toissa iltana. Tänään sitten uskaltauduin jo töihinkin veivaamaan pyörällä vaikka persus onkin hellänä talven laiskottelun jälkeen moisesta urheilusta;-).
  Kohta alkaa golfkausi, joten minulla tämä liikunta keskittyy sula-aikoihin.
  Pyörällä töihin ja illalla golfkentälle, siis 16 km pyöräilyä ja 5-10 km maastokävelyä ja kunto nousee kohisten, hope so.
  Jokohan tänä kesänä mentäs Villen kanssa kisaileen, tarjous on vielä voimassa. Siis jos Ville voittaa minut Nivalan kentällä niin piffaan kierroksen Sankivaarassa.

  VastaaPoista
 4. Idättämistä voisin kyllä kokeilla, eli koska en ole sitä koskaan tehnyt, voiskos saada vinkkejä?

  VastaaPoista
 5. Täällä on kyllä ollut nyt auringon paistetta ja lämpöistäkin.
  Pirkko tuolla Mitzyllä on ollut blogissaan jotain ohjetta idätyksestä, kurkkaappa sinne... Vaikka saatampa sen linkittääkkin. Ei Mitzy varmaankaan huonoa tykkää, vai mitä?

  niinhän se on Mitzy, että sopivasti lepäämällä kunto alkaa kehittyä. Voin tässä vaiheessa tunnustaa, että olen melkein vuoden kamppaillut ylirasitustilan kanssa, joka alkoi verenluovutuksen jälkeen liian kovalla treenauksella. Mutta nyt alkaa leposyke kertoa, että voitonpuolella ollaan. JEES!

  Voi Lissu! Minoon hiukan kypsä sanaan Golf. Poika on saanut päähänsä, että hänellä on huonot mailat. Ja hän on koko talven tienannut vain Golf-mailojen ostoa varten... Samperi soikoon, noilla kosseilla menee nyt mailoilla brassailuksi, rahalle olis käyttöä järkevämpäänkin. ÄRRR ja MURRR!

  VastaaPoista
 6. Saa toki linkittää, ja voinhan itsekin laittaa tähän sen keskustelun osoitteen, missä idätyksestä oli puhe:
  http://lenkille.blogit.fi/elamantaparemonttia/#comments
  Ei minulla siellä muuten mitään suurta idätyskouluststa ole...

  VastaaPoista
 7. Kiitos lahjasta ja iduista! Mukava makulisä salaattiin ja voileivän päälle.
  Hyvää äitienpäivää ja KIITOS talkoolaisille kivetys sai pesun viime yönä ja tuntuu mukavalta sitä katsoa. Terveisin kiitollinen mummeli

  VastaaPoista
 8. Minä en ole ikinä idättänyt. Siinä on kyllä selvästi sellainen puutos, että täytyy jossain vaiheessa korjata. :)

  VastaaPoista
 9. Idättäminen on tosi helppoa, varsinkin nuo mung-pavut ja sinimailaset, nopeita itämään, täytyy vain muistaa virutella välistä... ettei ala löyhkätä ;D

  VastaaPoista