tiistai 18. toukokuuta 2010

Vieläkin

koivissa karmee jumitus.
Olen nyt joka toinen päivä tehnyt jumpan ja joka toinen päivä lenkin, ja tuntuu että puolentunnin jumppa on oikein mainio välipäiväjuttu. Tosin se lauantainen maratonarin lihaskuntojumppa tuntui reisissä vielä tänäänkin, kun aamuvarhaisella lenkille säntäsin, reisissä oikein poltteli.
Ohjelmassa 5x400m kympin vauhtia palautuksessa syke alle 120. No, jalkojen jumituksen takia eka 400m oli kankian tuntoista ja vauhti 6min/km tienoilla. Jatkossa jalat alkoivat vertyä ja vauhtikin parani n. 5.20min/km... usko ei riitä ollenkaan siihen, että jaksaisin kympin tätä vauhtia, mutta piti vähän niinkuin malliksi yrittää juosta tosissaan. Kun vedot tuntuivat hyvältä, niin päätin vielä tehdä kuudennenkin ja sen vedin sitten jo vauhdikkaammin. Palautuksissa jouduin kävelemään, että sain sykkeen laskemaan tarpeeksi alas. Jäi hyvä fiilis, jospa jalatkin alkaisivat vertyä.
 Seitsämän kilometriä lisätään tänään mittariin; milloinkahan olisi aikaa laittaa tämä blogi sen suhteen ajantasalle, linkitykset ym. Kunhan tässä pari viikkoa päästään eteenpäin, niin josko sitten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti