perjantai 14. toukokuuta 2010

Uhmasin

kurkun karheutta ja haastoin virukset: Eilen illalla tein uudelta jumppa dvd:ltä pallojumpan. Ja aamulla päätin kokeilla miten juoksu onnistuu. Reippaasta Pirttirannan lenkistä selvisin aivan mukavasti. Mutta huomasin että keuhkoissa oli hiukan tukkoisuutta. 6.7 km aikaan 43 minuuttia.
Aamun suhteellisen lämmin juoksukeli  n. 21 astetta, sai mietteisiin tervamaratonin suhteen, kun sille viikonlopulle olisi sopivasti ohjelmassa kympin testijuoksu. Jos ilma on näin helteinen, niin kuinkahan seviydyn. En ole oikeen lämpimän ilman lenkkeilijä.
Katsotaan nyt miten kroppa suhtautuu tähän uhmaamiseen... ja sitten täytyy suunnata katse Ouluun, syke nousee jo ajatuksesta :(

2 kommenttia:

  1. Se on hurjaa tuo urheilu"himo", kun ei tee mieli jäädä makaamaan, vaikka tauti meinaa iskeä. Monesti olen kyllä itse huomannut, että kun tauti on tulossa ja lähtee vain liikkumaan, niin pöpö meneekin yllättäen ohi, eikä tulekaan päälle kunnolla. Toivottavasti flunssasi on jo ohi, mikäli lähdet juoksemaan, että ei ota sydämen päälle. Parantumishalaus!

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuo valkosipulijuomat ovat aika tehokkaita. Minun vakioni kurkun karheuteen on hauduttaa valkosipulia kuumassa vedessä ja siivilän kautta toiseen kippoon. Haaleaan juomaan vähän hunajaa ja sitruunaa. Ei maistu nin pahalta kun ehkä mielikuva tästä syntyy.
    Nyt voisi jo kokeilla valkosipulilevitettä, johon rasvan lisäksi voi pilkkoa ruohosipulia kun se jo alkaa olla syötävää... taidan lähteä sitä tekemään. Papakin saattaa parantua kun on edelleen lunssainen t. mummeli

    VastaaPoista