keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Fiilikset

tämän aamun lenkistä välittyvät toivottavasti kuvasta.
Epävärmana juoksukunnostani lähdin taas kokeilemaan miten sujuu. Kuumuus tekee vähän veltoksi ja nostaa sykettä, mutta pitkästä aikaa tuntui pidemmällä lenkillä, että juoksu sujuu. Kiekko-Niskakangas-lenkki ajassa 1.02 kilometrejä 9 ja keskisyke 159, pk lenkki. Nyt kun uusilla lenkkareilla juoksen, niin pitäisi ilmeisesti mitari käydä kalibroimassa, kun näyttää vähän lyhyemmät kilsat :(

Voi, että taas oli mukava pulahtaa jokeen lenkin jälkeen. Jokivesi tuntui puhtaalta, mutta pujot pitäisi niittää tuolta rannalta. Loppupäivä meneekin pesisleiriläisiä kyytsätessä Haapajärvellä. Tässäpä Viljan tyylinäyte:

4 kommenttia:

 1. Vilja jatkaa perinteitä, sillä kolmannessa polvessa jo pesistä pelataan! Liekko pesiksen esipeli ollut jonkunlainen "kartun" pelaaminen. Hyvä Vilja!
  Uiminen on aikoa monipuolinen liikunta kun tekee välillä vähän
  jumppaliikkeitäkin ja ainakin näillä helteillä oikein virkistävää
  t. mumeli

  VastaaPoista
 2. Aika unelmaista asua veden äärellä ja päästä pulahtamaan veteen kun siltä tuntuu. Onneksi meiltäkään nyt ei niin hirmuisen pitkä matka ole ihanille rannoille. Juoksuintoa!

  VastaaPoista
 3. Juup, tänään on oltu Haapajärvellä kyytsäämässä ja Jarkko on värkännyt laituria.
  Päivän lopuksi taas hieronta ja nyt on ihan poikki, mutta viikonlopulla lenkkeillään taas.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se olisi hienoa, jos pystyisit sinne maratonille. Olet jo niin paljon tehnyt töitä sen eteen. Toivottavasti kroppasi kestää!

  VastaaPoista