perjantai 9. heinäkuuta 2010

Jep-jep!

Tänään on SE päivä, kun ilimottaudun HCM:lle.
Hiukan kylmiä väreitä menee selkärankaa pitkin, mutta tein päätöksen "läpijuoksusta" eli tavoitteena juosta maraton... tässä vaiheessa ei aikatavoitteita, tai ehkä noin viidentunnin tavoite. Siihen on realistiset mahdollisuudet.
Eilen kävin taas urheiluhieroja Lasse Palolan puristeltavana ja hän totesi, että edistystä viimekertaiseen oli huomattavasti. Ja tunsin kyllä itsekkin, etteivät pakarani enää olleet kivikovat. Lasse meinasi, että viimeisimmän tiedon mukaan lenkkeilemään saa lähteä jo seuraavana päivänä hieronnan jälkeen, joten mikäpä siinä, kävin jolkottelemassa lyhyen Pirttirannan lenkin: 6.89 km ajassa 41:06. Reippaanlaisesti pistelin, mutta kun juoksu kerrankin tuntui irtonaiselta niin annoin mennä, keskisyke 168.
Nyt varmaankin pitäisi sponsoreita metsästää juoksuun ;D hitsi jos joku saa sponssaajia siitä että köröttelee kuukauden kaivurilla pitkin suomea, niin kai minäkin maraton juoksuun sponssaajan saan... onko vapaa ehtoisia... Täällä loistavaa mainostilaa- HIH! Noh, ammattiyhdistys ainakin maksaa osallistumisen, hieno homma sinänsä! 

4 kommenttia:

 1. Jee maratonille ilmottautumisestasi. Ei siihen pitkä aika enää oo!

  Mullakin oli tänään reipas lenkki.

  VastaaPoista
 2. Jihhuu!Olemme hengessä mukana ja tsemppaamassa. Ties vaikka tosiaan päästään paikanpäällekin.

  VastaaPoista
 3. Näistä tsemppauksista ja ilmottautumisesta tulee nyt kyllä uutta puhtia! Kovasti kiitoksia.

  VastaaPoista
 4. Jes, hieno homma Päivikki! Se on kyytiä sitten! Siellä on hieno tunnelma, harmi, ettei mies lähde nyt sinne juoksemaan, olisin voinut sullekin siellä tien varsille huudella tsemppejä! Mutta ainakin näin tätä kautta hirmusti onnea ja vikkeliä askelia! Iso etu sekin, että ay maksaa osallistumisen! :)

  VastaaPoista