tiistai 20. heinäkuuta 2010

Rentous hukassa

Tänä aamuna ohjelmassa 30min pk.
Eilen tein vyötäröjumpan ja venyttelyn heti aamulla, jotenkin kuvittelin että venyttelyllä saisin homman pelittämään. Sääri on tukossa ja kun se jurmahtaa, niin ei näytä auttavan mikään. EN YMMÄRRÄ

Läksin kuitennii aamusella positiivisella mielellä kokeilemaan, mutta ihan kummia juttuja ongelmana: Niinkuin tuo sukka hommeli. Mulla on noin 3 vuotta ollut samat juoksusukat ( siis on pesty ja uusiakin ostettu välillä ) niin nyt sitten tuolla sunnuntain lenkillä sukka alkoi painaa nilkkaa ja sama homma tämän aamun lenkillä. Ei ole nilkka turvoksissa, eikä muutakaan näkyvää. En ymmärrä sitäkään. No sukkakauppaan pitää huomenna suunnistaa.

5.24 km kipittelin hankauksesta huolimatta, 36 min meni ja keskisyke 150.
Jos aloitan hiilaritankkauksen hyvissä ajoin, siitä tulee ainakin parempi mieli. Kuvassa bannoffee , muotiherkku blogeista. Pakko oli kokeilla, kun en ennen ole keitellyt säilyketölkkejä. No jaa, tästä sain suun messingille.
Ja juoksuelämä jatkuu taas...

2 kommenttia:

  1. Näyttää aika namulta tuo sinun tankkausaine. Toivottavasti apu sukkaongelmaan löytyy kaupasta. Tympiää, että tuollaiset riesat varjostavat treeniäsi.

    VastaaPoista
  2. ehkä tämä on nyt vaan sitä, että kun ensimmäistä kesää treenaan totisemmin...
    mitä kaikkia vaivoja tuleman pitää se jää nähtäväksi.

    VastaaPoista