sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Varustelua

ostin viimeviikolla uusia sukkia ja nämät polovisukat juoksentelivat tänä aamuna.
Ei hassummat. Ajattelin ensin, että ne ahdistavat, mutta ei ollenkaan. Aika tiukkikset laittaa jalkaan, mutta juoksun aikana tuntuivat tukevilta. Myös Newlinen juoksupaita oli 60% alennuksessa, oli niin mukavaisen oloinen, että tarttui mukaan.
Niin sopiva varustus tälle kelille: 13 astetta lämmintä. Kellä olis niin hyvät suhteet yläkertaan, että maratoni sään sais  samanlaisen?
Sykemittarin vyö sanoi yhteistyösopimuksen kokonaan irti, kai sitäkin kyllästyttää jatkuva meneminen.Yritin kyllä patterin vaihtaa, mutta sillä ei ollut vaikutusta :(
Eilen tein punttijumpan ja nostin sykettä hyppyskällä; olen jostakin lukenyt siitäkin, että juoksijan pitäisi vahvistaa päkiöitään. No onpa hiukan yritetty.
Juoksu sujui tänään mukavammin pienen treenilöysäyksen ansiosta. 9,5 km pk vauhtia eli aikaa 1.04 ja illalla hyppään taas paljuun rentoutumaan. Eilen lämmitettiin palju turhan kuumaksi ja meinasi tulla tuskan hiki.

3 kommenttia:

  1. Hitsi kun tuollainen ihana palju on teille ilmaantunut heti käyntimme jälkeen. Emme päässeet heti jakamaan tuollaista hauskuutta teidän kanssa. Tuo tekeekin varmasti hyvää rankkojen treenien jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Sori Pirkko ;) kuulimme paljun vuokraus mahdollisuudesta vasta viimeviíkolla. Aika mageeta on. Kyllä siellä saa lihakset rennoiksi!

    VastaaPoista
  3. Ai vuokralla, ihanko totta?! Täällä Ippen kanssa vähän kateellisina kuvia tutkailimme.

    VastaaPoista