tiistai 6. heinäkuuta 2010

Sisaruslenkkejä

ja serkkupyöräilyjä on ollut ohjelmassa viimeviikolla. Vieraita ja vierailuja kun on niin blogin päivittäminenkin käy hitaammin. Ja toisaalta on kyllä mukava pitää välillä näpit irti tästä tietsikasta ja nauttia kuumasta kesästä!
Viime keskiviikkona yritin käydä pitempää juoksulenkkiä (11km) mutta lonkka ärtyi, eikä juoksusta tahtonut tulla yhtään mitään.
Torstaina sitten esittelimme Helsinkiläis serkulle Nivalan pyöräilymaastot, ja saimme vieraat yllättymään: Pidisjärvi Tourilta löytyy myös mäkiä... melko pitkästikin. 34 km:n pyörälenkki aikaan 1.36.
Torstai-iltapäivästä sitten kävin urheiluhierojalla ja hän "hiukan" irroitteli  tiukkoja paqaroitani. Hitsi vieköön, kun meinasi olla kipeitä paikkoja.
Perjantaina suuntasimme auton keulan kohti Turkkusia ja Ruisrantaa- majapaikkaamme, joka sijaitsi hienon-hienossa Ruissalossa. Lauantai aamuna olikin mukava lähteä porukalla lenkkeilemään: puolen tunnin reippaasta hölkästä jäi jo fiilis, että juoksu voi alkaa vielä sujuakkin.
Kuva on sunnuntaiaamun lenkille lähdöstä, minä touhotan tärkeimpänä sykemittarini kanssa. Lenkkeilemään lähdössä myös systeri miehensä kanssa ja Jarkkoni iliman paitaa (hän  kävi juoksemassa lauantaina kympin ennätyksensä Paavo Nurmi maratonilla), sitten tuo takkutukka takana on velimies Jere; jolle pitäisi ostaa kunnon lenkkarit, kun juoksu sujui nuoreltamieheltä mukavasti vanhusten tahtiin ilman treeniäkin. Isä-Paavo ihhailee laumansa menoa ja mummuli halusi ikuistaa lenkkeilijät kuviin. Sunnuntain lenkillä nostettiin lopuksi vähän sykettäkin ja kyllä oli mukavaista lenkin jälkeen pulahtaa viilentymään mereen.
Nyt pitäisi jostain saada maratontréenihalut takaisin. Missä tsemmppaajat???
Kehvatsu kun laiskottaa tää helle :(

7 kommenttia:

 1. Kiitos Jaanaba, mummuli ilahtuu kommentistasi ikihyviksi!

  VastaaPoista
 2. Reipasta porukkaa!! Ei ihan lenkkikelit ole nyt, tässä helteessä. Tsemppiä kuitenkin maraton-vireen löytymiseen!

  VastaaPoista
 3. Heippa jälleen kotimaisemista. Parasta oli nähdä sisarusten yhteistä meininkiä niin juostessa kuin juhlavalmisteluissakin.
  Kuvaajana on noviisi, mutta innokkuus on korkeaa tasoa! T. mummuli

  VastaaPoista
 4. Kiitos Satu tsempistä, kyllä se tästä. Jahkaan juuri ilmoittautumisen kanssa.

  Niin kyllä sisarusten kanssa yhtäköyttä on hyvä vetää, nämä liikkemiset kun ovat porukassa kaksinverroin mukavampaa.

  VastaaPoista
 5. Lenkit olisi jääneet kyllä tekemättä, jollei olisi ollut niin hyvä kannustaja. Koska helteet näyttää jatkuvan, sinun kannattaa ehkä siirtyä yöjuoksuun.

  VastaaPoista
 6. Vai, että yöjuoksuun. Täytyy kokeilla, vai kokeillaanko yhessä ensviikolla?

  VastaaPoista