tiistai 7. joulukuuta 2010

Helpompia kilometrejä

hiitolassa, tasamaalla.
Kaksisataa km räpsähti rikki. Aika hämmästynyt olen itsekkin!
Hiitolassakin oli käyty tasaamassa muhkurat baanalta ja latu tuntui hyvältä. Lunta vain saisi tulla lisää, mitenkä se nyt sinne etelä-suomeen lumentulo on keskittynyt :(
Kehvatsu, sanois suosikkini Tonttu Toljanteri.
Tänään siis reilu 16 km ja tunti 16 min.

Yli vuosi on siitä kun kävin Oulaskankaan sairaalassa operaatiossa. Tuon operaation jälkeen en ole saanut vuoteen luovuttaa verta. Huomenna on veripalvelu Nivalassa ja käyn pitkästä aikaa vertani tarjoamassa luovutettavaksi. Muistaakseni 16 kertaa olen tähän mennessä luovuttanut.
Verenluovutukset aiemmin ovat huijanneet heilumaan hirmuisesti luovutuksen jälkeen; jalat ovat olleet kevyet ja lenkit eivät ole tuntuneet missään... sitten onkin leposyke osoittanut "ylikunnon" merkkejä. Nyt en aio olla hölömö,vaan otan suosiolla pari lepopäivää, jos vereni kelpaa luovutettavaksi.
Käykää muutkin! Jos ette tiedä miksi luovuttaa, niin lukekaa Reetan ja Tiinan blogia ja teillä on syy käydä luovuttamassa.

2 kommenttia:

  1. Oon käyny kanssa itte säännöllisesti luovuttamassa, se on niin jotenkin hirveen helppo tapa tehdä todella pyyteetön hyvä asia. Nyt en oo uskaltanut,kun juoksuja on niin usein ja viimeks vedin kanssa liikunnat heti seuraavana päivänä vähän överiks ja olin kuukauden huonossa hapessa..

    VastaaPoista
  2. Niin helposti hairahtuu heilumaan liikaa kun verta otetaan vähemmäksi, tulee kevyempi olo. Nyt taidan käydä vain käveleskelemässä, vaikka ois ollu hiihto-open kanssa tarjolla treffit pyssymäessä... Harmittaa, mutta joku toinen kerta.

    VastaaPoista