sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Aurinkoladulla

ei vielä paistanut aurinko, mutta rauha ja hiljaisuus, sitä oli muillekkin jaettavaksi.
Tämä latu kiertää Rimpinevan ja on 14 km pitkä, mutta jos lähtee Pyssymäestä matkaa kertyy 20 km.
Ja se mitä hartaasti odotan, että pääsis lähteen kotopihasta, silloin matkaa tulisi n.31 km.
Nyt vain on erikoista tuo, että jään päälle kertyy vettä; joelle on turha mennä jalkojaan kastelemaan ja järvellä sama homma. Vielä on talvea jäljellä, vielä tulee kirkkaita päiviä...
21 km tänään olkapäätä säästelen alle tunti 50 min...siis tosi rentoa ;) matalilla sykkeillä naatiskellen!

5 kommenttia:

 1. Mää en oo vielä tänä talvena hiihtany metriäkään! Jospa sitä parin viikon päästä talvilomalla pääsis taas sivakoimaan..

  Ootko tutustunut tuohon HeiaHeia -palveluun koskaan? (http://www.heiaheia.com/account) Olis varmaan omiaan tuollaiselle himoliikkujalle! =D Itse oon liittynyt sivustolle joskun vuosi sitten ja jaksoin muutaman viikon merkkailla liikumisia.

  Nyt taas muutama viikko sitten alotin uudelleen merkkaamisen vähän kevyemmällä tahdilla (en merkkaa kalorinkulutuksia tai kilometrejä ym), niin on jaksanut pitää kirjaa. Tuolla sun urheilumäärällä siitä sais varmasti paljonki irti! =)

  VastaaPoista
 2. En kyllä oo oikein tutustunut, muutenkuin tiedän että se on naamakirjassa joskus vilahtanut. Silloin vain kun facebookkiin pitkiä lenkkejä päivittelin, niin sain "meno"iltoina kuulla leuhottavani tällä liikkumisellani ja ajattelin, etten siellä enää liikkumisistani isosti huutele. Myöhemmini halusin perustaa tän blogin, koska tarvitsin tsemppausta esim. juuri maratonille ja täältä sitä sain.
  Tulee ihan huono omatunto, kun kirjoitat mun urheilumäärästä, nyt kun tuntuu, että oon viimeiset pari kuukautta vähän lusmuillut. Mutta kai sitä pitää mennä välillä fiilistenkin mukaan. Eikö niin?
  Täytyis varmaan tsekata se heia-heia ;)

  VastaaPoista
 3. No, mää kun epätrendikkäästi en ole koko facebookissa! =D

  Mutta tuo HeiaHeia on vaan lähinnä itselle kirjanpitoon tarkoitettu. Eli ei sinne kukaan pääse katseleen niitä ilman että ite on mukana kans ja pitää kai jotenki hyväksyä kaveriksi tms että näkis toisten reenit. Sieltä tulee sellanen viikkokertymä aina sähköpostiin ja pystyy tilastoimaan eri asioita ym. Ihan näppärä. :)

  VastaaPoista
 4. Oon käsittänyt, että se automaattisesti päivittää myös facebookkiin liikut? Oonkohan väärässä?

  VastaaPoista
 5. Jaa, ei kai... pitää kai siinä joku yhteys hyväksyä, että se sen tajuais tehä tms. Jos ei heian puolella kerro ohjelmalle olevansa fb:ssa, niin ei ainakaan sillon tuntuis päivittävän! =)

  VastaaPoista