perjantai 28. tammikuuta 2011

Pakko lepoa

taas muutama päivä.
Olkapää heittäytyi häijyksi, joten oli parempi pitää se liikkumattomana vähän aikaa. No tosin neulomista sen oli pakko kestää, töitä on pakko tehdä.
Hyvään saumaan sattui työpaikan virkistysilta, jossa oli mahdollisuus avantouintiin.
Tiistain ja keskiviikon söin muutamia tulehduskipulääkkeitä ja torstaina päätin käydä humpsauttamassa kivun avantoon. Humpsautus oli hyvää lääkettä. Viime yön nukuin paremmin kuin pitkiin aikoihin. Tunsin jo illalla oloni mahdottoman raukeaksi ja rennoksi. Pitäisi oikeastaan taas ottaa avannossa käynti silloin tällöin ohjelmaan. Jokunen vuosi kävin avannossa paljonkin, mutta iho kuivui liiasta innokkuudesta.

Tänä iltana ladulla oli sitten lentokeli. Jokunen aika sitten pohdin vauhtejani, mutta kyllä vauhti on paljon kelistä kiinni. Tänään 15 km ajassa 1.07. Keli olis haastanut hiihtelemään pitempääkin lenkkiä, mutta Viivi olisi joutunut olemaan turhan kauan yksin kotona. Ja ehkä olkapäällekkin helpompi homma.
Huomenna saa tulla vaikka mummuja taivaan täydeltä, sen viissatasen käyn rikkomassa.

7 kommenttia:

 1. Voi että, viis sataa jo, ihan käsittämätömän hienoo :)

  Avantoon en aio ikinä mennä. En vaan kykene edes ajatteleen sitä. Ihailen ihmisiä, jokka uskaltaa.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Olkapääkivut on kyllä kamalia, mullakin on vähän kokemusta.

  Avantoon en taitaisi ikinä mennä. Vai pitäiskö sittenkin kokeilla? Nyt alko kyllä häiritteen kun oon aina sanonut, että en varmana mee. =)

  VastaaPoista
 3. Hahhah Laura, samaan aikaan kirjoiteltiin!

  VastaaPoista
 4. Joo aika hassua :)

  Ei hitto määkin mietin että mitä jos sittenkin joskus kokeilis. En taida kyllä uskaltaa.

  VastaaPoista
 5. -5,9 asteiseen veteen minäkin tällä viikolla pulahdin. Siinä ei passaa keskittyä veden kylmyyteen vaan ajatella tavallaan asian "ohi". Virkistää, niinkuin Päivikki ja moni muukin harrastaja tietää.
  Täällä turussa on muuten maan mainio kiropraktikko, joka parantaa olkapäävaivan jopa kertavisiitillä. Nimim. kokemusta on.

  VastaaPoista
 6. Hee Laura ja Jaana; never say never again!
  Täällä yks joka menee kaikkeen mahdolliseen pää kolmantena jalkana. Mulle avantokokemus on kovin rentouttava ja mielestäni sitä ei kannata tehdä päivällä, ellei ole mahdollisuus päivänokosiin, sillä olo uinnin jälkeen on mahdottoman raukea.
  Olemme joskus purkaneet ystävieni kriisitilanteita hukuttamalla avantoon murheet ja suruihin se on kyllä mahti lääke... Endorfiinit jyllää! Ei auta taas kuin suositella kokeilua.

  Vai olis siellä Turkkusissa olkapäävaivojen parantaja, nyt kyllä tarttis. Luultavasti tämä on vain jotain lihasten kiinnittymistä, jonka Kirsikin saa irti, jonkun viikon päästä hieronta-aika onkin.

  VastaaPoista
 7. Hyviä vinkkejä taas fyysisiin vaivoihin. Olkapää on mummulinkin vaivana jo jonkin aikaa. Pitäisikö tulla Turkuun visiitille?
  Olen kyllä venytellyt ja tuo lumikylpy on ollut pika-apuna. Menisin vaikka avantoon taas pitkästä aikaa, mutta auto on nyt Kuusamossa kun nuoret juhlivat naimisiin menossa olevaa kaveriaan. Jonttukin kävi yön ajan täällä. Kipuilut on niin kiusallisia ja särkylääkkeet vievät voimia. Haetaan apua ettei pääse vielä pahemmaksi. T.mummuli

  VastaaPoista