lauantai 13. elokuuta 2011

Ahistaa

Ehkä treenikesä on mennyt turhan hyvin, kun nyt alkoi alamäki. Tiistaina kävin hierojalla ja selkä oli aivan tukossa. Tiesin sen kyllä, kun en oo venyttelyllä oikein saanut sitä aukenemaan, mutta että näin karmia jumitus. No, sain tuomioksi kaks päivää lepoa, mutta joku pahuksen pönkötys selkään jäi. Tunsin sellaista kipua rangassa, mutta läksin silti perjantaina testaamaan, mitä kroppa sanoo juoksusta. Ei tykännyt hyvää, ei. ARGH!
Ehkäpä jotain tällaista Kirsi aavisti, kun sanoi, että takuu huolto... Joudutaan ehkä vielä katsomaan.
Lenkki tuntui ihan karmialta: korkeat sykkeet, hidas vauhti ja kipu selässä. Kokeneempi maratoonari meinasi mulle naureskella, että sitähän alkaa olla juoksukunto kohillaan. HAH-HAH
Otatin kuitenkin kuvia maratonvarustuksestani, jos tässä juoksemaan päästään. Helpotukseksi niille, jotka ovat aikoneet reitille kannustamaan. Saparot päässä, punainen juoksukoulupaita päällä ja vanhat shotsit (joita vois melkein kuvitella muodikkaaksi juoksuhameeksi ;D ) Pyykissä ihanasti harmaantuneet compressiosukat.Naamakirjaan oli mahdollisuus päivittää seurantalinkki, joten kaverikutsua vaan rohkeasti ne, jotka haluaa sieltä seurata. Ymmärsin, että väliajat tulisivat suhteellisen reaaliaikaisesti sinne.
Sitten reittikartta löytyy linkistä. Muistan vain niin hyvin viimevuoden maratonin, kun tiesin, että puolikkaan kohilla on oma huutosakki... ja muistan sen ajatuksen, että kympin päästä kohtaan ne uudelleen: "jos siihen asti selviän hengissä, niin mulla on mahikset päästä maaliin"  näin muistan pohtineeni.
Tsemppaajilla on uskomattoman suuri merkitys!


 
Jäätä, merisuolakylpyjä, Perskindolia, Buranaa ja lepoa. Ei tässä nyt oikein muuta voi.
Toivoisin pääseväni ens viikolla maratonvauhtia kokeilemaan... mutta hermoiluksihan tämä nyt menee. Ei voi MITTÄÄN :(

9 kommenttia:

 1. Vaikka nyt lepäisit koko viikon, niin ei sun kunto mihinkään häviä! Mä tekisin niin, jos vähänkin siltä tuntuu. Eipä sitä muutenkaan tulevan viikon aikana tarvi paljon mitään tehdä. Ota rauhallisesti, varmasti pääset matkaan! Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 2. Ihana Ninni, KIITOS! Ja vaikka tiiänkin, ettei kunto häviä... niin voi se silti... kai sinäkin tiedät tunteen, että pitäisi vielä viimeistelylenkit päästä tekemään?!

  VastaaPoista
 3. Tiedän sun fiiliksen, joten helppo se täältä on huudella. ;D Mutta mulla on yks tuttu, joka on juossu monta maratonia. Ja juoksi Tukholmassa la 28.5., viimeisen lenkin hän teki to 19.5. tarkoituksella. Lepäsi siis kokonaan yli viikon, ja juoksi n. 3:30. ;) Toiset juoksee viimeisellä viikolla jonkun verran ja toiset ei ollenkaan, joten ei hätää.

  Nyt vaan lepäät, ja käyt to/pe juoksemassa pari kilometriä. Siinä se. :) Pääasia, että oikeasti selkä on juoksukunnossa viikon päästä.

  VastaaPoista
 4. Pahus vieköön, kun osaat olla vakuuttava! ;) Tänks

  VastaaPoista
 5. Nyt kyllä oot valinnu just hyvän paidan, jos tuota ei joukosta löydä on näössä vikaa! Kyllä sun kuntoon uskotaan täällä kovasti :)
  t:Sirpa nimimerkillä "tulen kannustamaan"

  VastaaPoista
 6. No nyt ne onnettomat on vaan alkaneet sääennustuksissä vesisateita lupaamaan :( Ei niin juoksua haittaa (paitsi kaatosade) mutta kannustusjoukot kastuu pian :(

  VastaaPoista
 7. Hyvä että kannustusjoukko sai fotokraahvin, niin tiedetään jo kaukaa alkaa mekastamaan! Jarkkokin olis pitänyt saada kuvaan. Toivotaan, että kaikki jumitukset ovat poispyyhittyjä, kun la aamu koittaa, hyviä ohjeita Ninniltä.

  VastaaPoista
 8. No Jarkkolla on aina sininen lippis ja valkea hiaton paita. Yritän kysyä kuvausluvan...

  VastaaPoista
 9. Mikä fiilis Päivikki?! Enää kaksi päivää. :)

  VastaaPoista