sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Sumussa

meni viime viikko.
Nyt jälkeenpäin kun mietin, en oikein edes muista mitä oon tehnyt :(
Luultavasti lenkkeillut joka toinen päivä koska jumpannut en kai ole, enkä uinut.
Hiihtoloman jälkeen opetustuntimääräni triplaantui ja se on hiukan aiheuttanut ajankäytöllistä päänvaivaa. Lukiolaisten opettaminen on haasteellista ja vie mehut naisesta.
Pienoisena stressihuipentumana loppuviikosta yläkoulun ja lukion oppilastöiden näyttelyn pystyttäminen.
Kuitenkin luulen käyneeni juoksulenkillä nastat alla tiistaina noin 6,5 km.
Keskiviikkona kävin ihan varmuudella lenkillä ilman nastoja noin 7 km. Lenkki tuntui niin mukavan keviältä tavallisilla lenkkareilla. Tosin ilman sykemittaria, jonka sykevyö oli hukassa lenkille lähteissä ja luulin Jarkon napanneen sen vahingossa hiihtolenkille.
Hiihtämäänkin olis vielä pystynyt tälläviikolla, mutta ladut ovat olleet niin jäiset, etten oikein tuon seitsämänsadan km:n rikkomista ole viitsinyt yrittää. Jäi hiukan ikävä muisto polveen jäisellä ladulla viuhtomisesta hiihtolomalta.
Lauantaina jumppailin selkäjumppaa ja kahvakuulaa yht. 1h. Niiden päälle saunajoogaa, josta kuulin ekkakertaa lauantaina aamuteeveestä. Voipi olla että saunajoogailen = venyttelen saunassa jatkossakin.

Tänään pidensin lenkkiä ja juoksentelin Ahteellepäin sulia teitä.
Kai se on hiukan asennevamma tämäkin, ettei oo kiva juosta pitkää tietä sinne ja sitten vaan palata takaisin. Pitäis saada Kiekon-Niskakankaan-Kullaan-Savulan ym. lenkkeilytiet sulaksi!
Ajassa 1:17,14
11,12 km keskisyke 153
Jos joku on nähnyt minut muina päivinä lenkillä, niin voitte heittää kommenttia... muisti saattaisi palailla ;)

4 kommenttia:

 1. Vai sumussa...


  Näin sinun ajavan polkupyörällä apurattaiden kanssa Ylivieskan suunnalla, kypärä oli takaperin päässä, se taisi olla kolme yötä sitten.
  Sitten lumikenkäilit Nivalassa, olit tehnyt lumikengät tennismailoista ja teipannut nastakenkiin, se taisi olla viime sunnuntai ja Junttikankaan pelloilla.

  Enempää minulla ei ole liikuistasi havaintoja... Mutta ymmärrän täysin sumun ja sen vahvuuden...

  Tiina joka lähettää aurinkorantuja

  VastaaPoista
 2. Tiedän Tiina, että ymmärrät, kiitos aurinkorannuista!
  En oikeastaan ole ymmärtänyt, että ajatukset voivat mennä näin usvaisiksi... mutta ilmeisesti luovuus on vielä jäljellä jos kerran oon keksinyt tennismailoillekkin uusiokäyttöä ;)Tämä viikko näyttää alkavan huomattavasti aurinkoisemmissa merkeissä.

  VastaaPoista
 3. Hep! Jotenkinsa kiwan näköinen tuo kaksinumeroinen kilsamäärä tuossa blogin lopussa. :) Keskisyke 153. Paljonko sinun maximi on?

  Itse hölkkäilen kevyet pk:t n.70-75% tehoilla max:sta. Pitäs vielä olla itekki täsmällisempi ja pyrkiä olemaan tuolla 70%:ssa.

  Kowasti näkyy kuitenkin olevan juoksukerrat nousussa. Hyvä! :)

  T: Nivala66

  VastaaPoista
 4. Täältä :http://extriimiaelamaan.blogspot.com/2011/06/kiihtyva-kymppi.html
  voi käydä katselemassa viimekesän testikäyrää. Maximi on jossain 190 tietämillä.
  Eiköhän viikottainen juoksumäärä pikkuhilijaa saada noususuhdanteiseksi. Vielä tekis mieli mainita, että himpura kun hauskaa kisaa ootte järkkäämässä... mutta ei näin työhommissa jaksa jos yhden yön käy kisaamassa. Kesäkuun alku olis ollu meille mukavampi!

  VastaaPoista