sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Piti aloittamani

rauhallisesti ja hissukseen tämä juoksu, ettei kovin ala vaivata.
No höö... helpommin sanottu kuin tehty.
Maanantaina kävin pikku kävelyllä ja tein venyttelyt.
Tiistaina sitten tuli tehtyä taas ihan hyvänpituinen lenkki 9,3 km.
Juoksentelin suhteellisen rauhallisesti ja pari viimeistä kilometriä hiukan reippaammin. Kahdeksan kilometrin jälkeen gps ilmoitti patterin loppuneen :( aikaa meni lenkkiin 1:06,40 ja keskisyke 150
Keskiviikkona lyhyt 5 kilometrinen ilman sykemittaria. Sen jälkeen reisi-pepputreeni, ui-jui!
Perjantaina hapotti persusta ja otin rauhallisemmin.
Lauantaina reippailin Köpiksen unisef-kävelyllä. Tietysti sain sinne ja takaisin kävelystä hiukan lisämatkaa. Teki ihan hyvää juilivalle lonkalle ja jokapaikan kolotuksille.
Pieni epäilys hiipi mieleen sunnuntain lenkistä... minkäpituinen olis järkevää.
Jarkko oli ajatellut kymppiä, joten minä tyydyin samaan.
Kiekko-Niskakangas oli jokseenkin sulanut, ainut oli koivikonlenkura mikä oli täys'jäällä ja piti muutamia satoja metrejä käveleskellä.
Ajassa 1:09,48
10,43 km keskisyke 152
Viimeiset parikilsaa taas kiihdyteltiin vauhtia ja nostettiin sykettä.
Mukava fiilis jäi lenkistä, vaikka vähän säälittikin kymmenet joutsenet, jotka kiekolla jäisestä maasta yrittivät etsiä matkaevästä.
Sellaisen päähän pinttymän oon saanut, että vähintään sata hyppyskähyppyä pitäis lenkin jälkeen pomppia. Tänään ensimmäisen kerran "päkiöiden vahvistusta" ;) Huh!  

5 kommenttia:

 1. Sanoisinko puuhakas viikko. Monipuolista settiä. Ainakin näin pelkkään juoksuun vihkiytyneen näkövinkkelistä. Hauska mielenjohde tuo hyppelysydeema. :) Varmasti siitä tulee potkua päkiöihin ja pohkeisiinkin. Tsemppiä tuleviin treeneihin! Rohkeasti vain tietä nielemään. Ei se lopu, puhuvat kokeneemmat, kun heitä kuuntelen. ;)

  VastaaPoista
 2. Tien nieneminen niin himskatin hankalaa, kun jokapaikassa vihlontaa ja jumitusta. Katsotaan löytyykö huomisesta hieronnasta apuja.

  VastaaPoista
 3. Hienolta ja monipuoliselta Päivikki kuulostaa....Itselläni jotenkin olleet lihakset muutaman päivän väsähtäneet, mikä lie tauti tulossa..:) Maanantaina juoksin kympin verran. Eilen Zumbasin ja kahvakuulailin. Tänään on tarkoitus mennä Bpdypumppiin ja pääsiäisenä juosta ja muutoinkin lenkkeillä.

  VastaaPoista
 4. Pääsiäisenä mää haluaisin mennä pyöräostoksille;D ( No juu, ehkä muutama lenkkikin pittää tehhä) Nyt on alkanut tuntua siltä, että vois treenailla pyörällä enemmän. Cyklokrossi on varmaan mun juttu, vois sillä tutustua noihin Pyssymäki-Vinnurva maastoihin.

  VastaaPoista
 5. Ei kait tuo sinun lonkan kolotus ole sammaa kuin mulla! Oleppa tarkkana, voipi tulla ikävä riesa. Mulla on ollut taivaallinen päivä, kun ei ole särkenyt ja ahdistanut istumista, sain piikin eilen. Tässä sen huomaa, että jos joku vaivaa, pitäisi mennä het lääkäriin eikä kahden vuoden päästä...

  T: kylläsevarmaanparaneehuomenna.

  VastaaPoista