sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kelevoton meno

jatkuu :(
Vatsakivut ja flunssan oireilu pitivät otteessaan koko viikon. Tiistaina tein kotosalla askelsarjat- jumpan ja keskiviikkona vihdoin alkoi yrjö lentää. Jee!
Tauti vei naiselta jalat täysin, kaks päivää retkotin aivan kuolleena sängynpohjalla. Perjantaina könköilin töihin, mutta kuntoilemaan minusta ei ollut. Sängynpohjalla surkuttelin kun ei kerry kilometrejä ja muut pääsevät karkuun. Ai-jai, ajatuksestakin olo tuli vielä kurjemmaksi.
Mutta kun tsekkasin tänään listan, huomasin ettei hätä ole vielä tämän näköinen. Bianchi on vähän päässyt karkuun, mutta muiden tuntumassa pysyn hyvin. Enemmänkin listalle pyöräilijöitä mahtuisi kilometrejä keräämään.
Jotennii tuntuu, ettei nyt onni suosi ;) Piriformis oireilee ja olen tehnyt kaikki maaliman akrobatiatemputkin esim. pesäpallon pyöritystä pyllyn alla :D jotta pääsisin pinhuusista, mutta ei!
Maradonna MITÄ MÄÄ TEEN? No, menen kyllä taas tiistaina hierojalle... että katotaan,
mutta kun se pittäis saada itse irti.
Räkäisen olon takia en tänään vielä uskaltanut lähteä puskemaan vastatuuleen Ylivieskaan, mutta sieltä poies pääsi myötäiseen.

Mummulille käytiin laulaa luikauttamassa. Tässä naparetkeläinen lähdössä kotia kohti.Vaatetta mahottoman palijo päällä. Mutta joo, oon oikiasti noin leviäharteinen :(
Kiertelin Niemelänkylän kautta ja Sports Trackerin dataa täällä. Reilu 37 km. Pisin yhtäjaksoinen pyöräilymatka tähän mennessä. Torstaina olis s-marketin ajo 50 km, toivoisin niiin, että voisin siihen osallistua. Toivokaapa muutkin!
Välillä toivon myös pääseväni juoksulenkille, toisinaan taas kiukuttaa (esim. tiistaina, kun yritin juosta) ja ajattelen, että paskat (anteeksi kiroilu äiti) en juokse ennää ikinä!

Puolikkainen työviikko edessä. OUUU-JEEE! Jokohan parempi elämä voittais?
Meinasin julkaista Kilometrikisan taulukon täällä, mutta ajattelin kuitenkin ensin kysäistä, että HAITTAAKSE? Mitä mieltä on Kipinän "pomot"? ;)

5 kommenttia:

 1. Koitahan nyt levätä ja kuntoutua hyvin pohjalle, niin toivon mukaan torstaina pääset baanalle. Tsemppiä siihen:)

  VastaaPoista
 2. Voi reppanaa, kun sinua kaikin puolin "koetellaan". Mut onneksi oot sitkeä sisupussi, joka vähästä ei lannistu.
  Kauanko tuo pakarakipu on kaiken kaikkiaan sulla ollut? Luulisi sen jo helpottaneen noilla aktiivihoidoilla ( venyttelyt, hieronnat ym.)
  Tarkistappa viel sen puolen lonkankoukistajan kireys, kun sekin saattaa aiheuttaa piriformikselle ylimääräistä rasitusta.
  Tietenkin askellusvirhe/mahdollinen nilkkalukko voi myös olla yksi syy jatkuvaan vaivaan.
  Ja onhan se vielä sekin vaihtoehto olemassa että se EI ole piriformis vaan että se johtuu selästä, esim. alemmissa lannenikamissa jotain häikkää; lievä välilevyn pullistuma tai rappeumaa (naks?) Tuollaista tuli mieleen. Mut nuothan vaatii mangneettikuvat, että näkee välilevyn tilan. Että lääkäröimään siitä sitten, jos vaivat ei pian ala helpottaa. Jooko?

  VastaaPoista
 3. Heips,

  Tuuppas tänään jumppalle, niin saadaan taasen voimistettua noita pyllylihaksia, jotka on ensiarvoisen tärkeitä tällä hetkellä. Sinun vaiva kuulostaa niin tutulle. Minulla todettiin kuvien perusteella lannerangassa olevan välilevyn pullistuma. Lisäksi se epäilys limapussin tulehduksesta. Ehkä nämä yhdessä aiheuttavat tämän inhottavan tunteen takalistossa. Töissä käytän välillä Human toolia, aivan ihana! Ja tulipa ostettua erään asiantuntijan innoituksesta pilates-pötkylä, jolla rullaan reisien sivuja ynnä muuta, vaikka se niin kippeetä käykin. Eilen olin valmennuksessa, jossa irroteltiin lonkkaa. Huomasin hyväksi- valitettavan pinkeenä on tuo lonkan seutu, mutta nyt on eväät aukaista sitä eilisen perusteella:) Ja ne pienet lenkit, noin kerran viikossa, käyn vain Pyssymäellä, että ei yhtään mitään kovaa hakkausta. Ihan vain sen takia, että jos siitä olisi minulle apua.

  Tsemppiä-et ole yksin:)

  T: se tätiratsastaja

  VastaaPoista
 4. Tänään kävin hieronnassa, joten ei ole minusta pumppaamaan juuri nyt. Marja venytti kovasti lonkankoukistajia ja jos oikein ymmärsin lantioni on kokonaisuudessaaan aika jäykkis ei löydy kuulemma elastisuutta ollenkaan. Reidet myös kamalan tiukalla taas. Uhkasin kyllä alkaa sohvaperunaksi... Että tääll olis komia uusi scotti myynnissä :( No ei vainen, Marjakin meinasi, että pyöräily voi olla nyt mukavampaa liikuntaa. Katsotaan mitä pylly sanoo möyhennyksestä.
  Täti ratsastajan jutut kuulostaa niin tutulle... Kai tässä häätyy sinne lääkäriin köpötellä, jos ei muuta keksi.

  VastaaPoista
 5. Käy ihmeessä lääkärissä. Monesti tulee vain pitkitettyä vaivojaan, ja sitten voi parantuminen kestää kauemmin. Omakohtaisella kokemuksella voisin suositella P:llä alkavaa herrasmiestä.

  Jumpassa oli käynyt kato, nyt oli tilaa. Lieneekö rääkki säikyttänyt:) Oli ihanan tehokasta. Pyöräilyhän on tosi mukavaa, varsinkin uudella. Kaiken huippu on kuitenkin hölkkä:/


  Mutta-kunhan vähän saa hikeä irti, niin sekin riittää.

  t: se täti

  VastaaPoista