tiistai 1. toukokuuta 2012

Piriformis

taitaa olla vuorostaan tiukalla.
Lakeuden Kipinän oma kuntohoitaja teki diaknoosia juoksukauden avajaisissa ;) Terveisiä ja kiitoksia vain munkkikaffeista ja muusta huolenpidosta!
Eilen kipaisin taas Pirttirannan lenkin... ja pystyn kyllä juoksemaan, mutta itsensä kiusaamista se on.
Jouduin siis laistamaan kauden avauslenkin (harmi), mutta pyöräilin kuitenkin myötäiseen mutkitellen 20 km. Päätettiin siellä pika-pikaa osallistua Kipinäläisinä kilometrikisaan, joten minultakin saa osallistumiskoodia sähköpostitse. Kaikensortin Kipinä-pyöräilijät nyt kilometrejä kahmimaan!
Työmatkakilometrejä mulla tulee päivittäin 8 (2 km matka, 4 kertaa päivässä, kun käväisen hyppärillä kotona syömässä). Huomenissa siis vähintään se 8km. Pääsen piiitkästä aikaa hierojallekin, jospa tästä kiristyksiä saadaan hiukan vähemmäksi.
JA kyllä sitten lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että venyttelen ahkerasti joka päivä, jos en niin möröt minut vieköön ja syököön!

Niin vielä, ollaanhan me täällä fiilistelty kesän 20-vuotis hääpäivämatkalla. Patikointia ja pilatesta Cinque terressa. Uuuuh, ei tahtoisi jaksaa odottaa! Vaelluskengät pitäisi hankkia ensitilassa, oiskos kellään kokemuksia niistä ;) Siks vaan, kun blogineuvot oli niin hyviä tuon pyörän oston suhteen!

3 kommenttia:

 1. Varmasti oot ihan täpinöissä tuota reissua odotellessa. Vaikutti tuo matka esitteen perusteella niin kivalta, että kyllä tuota kannattaakin oottaa.
  Omat kokemukset ovat vaelluskengistä todella positiiviset. Hankin selllaiset itselleni kun sairastin tuota planttaarifaskiittia.(noin 2 vuotta sitten) Ja niistäpä vasta mieluisat kengät tulikin.
  Päätin satsata hyviin kenkiin. Kriteerini olivat silloin hankkiessa, että jäykkäpohjaiset ja tarpeeksi karkea pohjakuviointi.
  Kärkkäisen eräosastolta ne ostin, hintaa en muista, merkki on joku HanWay. Ja todella istuvat heti eka kerrasta lähtien.Erittäin onnistunut ostos.
  Sun vaan tarttis kengät saada pian, et ehdit hyvin "sisäänajaa" ennen reissua.

  VastaaPoista
 2. Lisäystä vielä tuohon edelliseen.
  Kävin tarkistaan nuot mun vaelluskengät.
  Merkki on Hangwag, cortex pinnoite ja Lady malli. Tyyppimerkkiä en löydä.

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos Maradonna! Jarkkokin on aikoinaan ostanut hyvät vaelluskengät Kärkkäiseltä Asolot. Kiirus olis jo sillä rintamalla tosiaan, että ehtis jaalka sopeutua!

  VastaaPoista