perjantai 10. elokuuta 2012

Ohjelman mukaan

täällä on eletty, tosin viimeiselle lomaviikolle piti sijoittaa hiukan humputteluakin.
Maanantaina reipas 35 km pyörälenkki... keskivauhti lähellä 26, keli suosi.

Tiistaina pumppi, jossa taas kerran ajattelin, etten ikinä ennen ole ollut näin hikimärkä.
Jarkon kohdalla oli sellainen hikilammikko, jossa saattoi käydä polskuttelemassa pumpin lomassa ;)
Hikiliikuntaa, kertakaikkiaan!
Keskiviikkoon sijoittui työkavereihin orientoitumista ja humpsuttelua Kalajoella.

Torstaina vesijuoksua 40 min ja muutama veto kroolia ja rintauintia.

Tänään vuorossa pyöräily pyssymäelle ja siellä juoksentelua. Haluaisin niin liittää lenkistä sportstrackerin raportin tähän, mutta kun en ossaa! Ammiii, apuva!
Tiesin, että Ammilta saa apua. Kiitti paljon!
Kun klikkaan tuolta exportista, niin tallentuu koneelle gpx tiedostona, enkä saa sitä muutettua?!
Toinen harmi tuossa sportstracerissä, ettei sykemittari käy iphonen kanssa yksiin :(No kuitennii juoksentelin Pyssymäessä 7,24 km ja juoksun keskivauhti oli jotakin 7:07 min/km.
Juoksu tuntui JUOKSULTA. Vaikka olikin niin kommeita mustikkapuskia, että oli ihan pakko hyökätä niiden kimppuun välillä :D
Ajattelen nyt, että maltti oli valttia! Viime viikon juoksuista sain nimittäin aika mageesti kivistävät penikat, mutta niitä hieroin ja hoidin perskindolilla ja atrogelillä, niin antoivat periksi! Nyt viikon perästä ei kivistyksiä ollenkaan! OI-JOI, viikko sitten 4 km jälkeen tuntui, että äkkiä pois täältä. Tänään keviästi toiselle kierrokselle.
Huomenna rikon sen kakstonnisen, tullee sitten vaikka isoja mummuja taivaan täydeltä!


11 kommenttia:

 1. Hih, minäpä autan :) Vaan en tiedä onko mun keino ainut oikea tai ollenkaan järkevin... Minä otan sen datan näkyville näytölle ja siitä näkymästä nappaan kuvakaappauksen (print screen). Sen kopioidun näkymän liitän sitten kuvankäsittelyohjelmaan, rajaan sopivasti ja pienennän. Ja tallennan.

  VastaaPoista
 2. Suurin harmistus mun trackerissä muuten on se, että paikannus toimii välillä ihan miten sattuu. Melkoista siksakkia väittää tracker mun toisinaan kulkevan! Liekö se luulee mun olevan kännissä... Tuntuu olevan tavallinen ongelma N9:n käyttäjillä... Kyllä siitä joillain lenkeillä satojenkin metrien heitto tulee. Jollain 60 km pyörälenkillä tuo nyt ei ole niin iso juttu, mutta kun paikannus tuntuu toimivan sitä huonommin mitä hitaampaa kuljen, niin mun juoksu-kävelylenkeillä heitto voi olla prosentuaalisesti jo suurempi.

  VastaaPoista
 3. Täällä yritän kuvakaappauksia juuri, kiitos neuvosta...
  Tuota ihmettelimme Italiassa, että meillä näytti niin eri mittaisia patikoita, vaikka samat reitit kävelimme. Tuo kyllä selittää sen! Tämä Pyssymäen reitti on vain niin hyvin ja monesti mitattu, että se kyllä pitää paikkansa ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno meininki, Päivikki!!! P-mäellä liikkuessa kunto kasvaa mukavasti. :) Sport Tracker näyttää vihkoon, jos on paljon nopeita käännöksiä. Luulenpa, että se ottaa mittauspisteitä sateliitista esim. sykekellojen gps:jä harvemmassa tahdissa. Mulla esim. järven ympäri (22,1km) lenkillä Trackeri näyttää n.20,7-20,5km, eli ei hirviää heittoa. Joillain mutkasemmilla, katveisimmilla reiteillä heitto isompi, suhteessa.

  Mut Garmin Forerunner 310XT sykekello näyttää oikein ;) heh, heh... Ps. Lapsi (minä) on saanut uuden lelun :) plus tekee nättiä jäläkiä ;) http://connect.garmin.com/page/activity/activity.faces?activityId=208861594&actionMethod=page%2Factivity%2Factivity.xhtml%3AuserSwitcher.switchSystem&cid=9625495

  VastaaPoista
 5. Onnea, onnea uudesta garminista Cosmos, toivottaa hiukan kade ;)
  Täytyy tunnustaa nyt, että mieltä kaihertaa kovasti uuden sykemittaussysteemin hankinta. Olen ollut hirmuisen pettynyt noihin "mopo"polareihin mitä mulla on ollut. Sykevyö toimii... jos sattuu olemaan sillä tuulella. Ihan kypsä oon. Jarkon rx800 on ollut toiminnoiltaan loistopeli, mutta sykevyön ja pattereiden kanssa on ollut siinäkin ongelmia. Garminit kutkuttais, mutta kun on tuota rahanmenoa muutakin :(
  Muuten se tikku jolle latasin kuvia odottellee sinua täällä meillä, vienkö sen osastolle? Saisit sen talteen.

  VastaaPoista
 6. Oothan pessy sykevyötä pesukoneessa? (ainakin mun vyötä pitää pestä, en mene vannomaan, että kaikkia...) Jos ei pese, niin ongelmia kyllä tulee.

  VastaaPoista
 7. Olen pessyt, ensimmäisen huollossa käyttämisen jälkeen sain kehoituksen pestä koneessa... oli kyllä pesty siihenkin asti. KRRR! No nyt on jälleen kerran patteri vaihdettu ja nyt katsotaan kuitin kanssa, että kauanko kestää.

  VastaaPoista
 8. Hep!

  Tikku? Ainakin se 24h ultratikku on mulla täällä, jonne siirtelit silloin ne kaksi kansiota... :)

  VastaaPoista
 9. No tuo tikku on samannäköinen... ja sisältää niin paljon NHL-juttuja, että täytyy olla sun! ;) Kipinän väellä on kuulemma kiertänyt...?

  VastaaPoista
 10. Niin ja onnittelut hienosta juoksusta!!!

  VastaaPoista
 11. Kiitosta :) Niin se on siis kulukeutunu Tapsalta ja Merviltä teille... Annoin heille lainaa ko. tikkua. Juu, voisin hakia sen joku pv pois, jos sopii. Laitellaan vaikka e-mailia...

  VastaaPoista